Bodrum Gündem

BİTEZ’DEKİ KAZADA MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALANDI

22.05.2015
0
A+
A-

Professional Viagra without prescription Untitled-1Bitez Mahallesinde motosiklet ile otomobilin karıştığı trafik kazasında motosiklet sürücüsü ağır şekilde yaralandı. 48 V 5074 plakalı otomobili ile Zeytinli Caddesinden Gümbet istikametine doğru seyir halinde olan Bodrum Belediyesi Meclis üyesi Mehmet Özalın’ın kardeşi  mimar Mustafa Özalın idaresindeki otomobil tali yoldan çıkan Aydın Durmaz’ın kullandığı 48 UC 596 plakalı motosiklet ile çarpıştı.

Bodrum Gündem Haber buy Proscar Order Disulfiram online

Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet yaklaşık 20 metre öteye fırlarken motosiklet sürücüsü ise otomobilin ön camına çarparak yere düştü. Bodrumlu Mimar kazanın etkisiyle şoka girerken yaralıya ilk müdahaleyi çevreden koşan vatandaşlar yaptı.

İlk yardım eğitimi aldığını ifade eden Yusuf Aktaş kaza ile ilgili şunları söyledi; “Tam biz geçtik 10 metre sonra çarpma sesi duyduk. Koştuk geldik ilk yardımı yaptık. İlk yardım eğitimi aldığım için müdahale yaptık sonuçta bir can var. Ambulans da geç geldi, Bodrum trafiği malum sıkıntılı. İnşallah ailesine üzüntülü bir haber gitmez.” dedi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ambulansa alınan yaralı Aydın Durmaz Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Otomobil sürücüsü Özalın ise olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.