Bodrum Gündem

BESİAD’IN DÜZENLEDİĞİ “AKADEMİDEN KARİYERE” PROJESİ SONA ERDİ

30.05.2015
0
A+
A-

buy generic Valtrex Natrexone order Untitled-1 buy doxycycline online BEİSİAD’ın (Bodrum Esnaf, Sanayici ve İş Adamaları Derneği) Şubat ayında “Pazarlama ve Satış Teknikleri” konusu ile başlattığı eğitim seminerleri “CV Hazırlama ve Mülakat Aşamaları’’ ile sona erdi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Esnaf, Sanayici ve İş Adamaları Derneği (BESİAD)’nin Pazarlama ve Satış Teknikleri, Muhasebe Meslek Eğitiminden Kariyere Adım, Hukuk Büroları ve Çalışma Sistemleri ve son olarak CV Hazırlama ve Mülakat Aşamaları başlıklarının yer aldığı 3 aylık buldu.

BESİAD olarak ‘’Akademiden Kariyere’’ projesi çerçevesinde yerelde Milas Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılan sonuncu ve final olan ‘’CV Hazırlama ve Mülakat Aşamaları’’ eğitimi yaklaşık 250 öğrencinin katılımıyla ve büyük coşkuyla gerçekleştirildi. Eğitim sonunda öğrenciler BESİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Neslihan Nazlıoğlu, Hafize D. Öz, Ahmet Gümüş, Pelin Topanoğlu Ökten, Enver Kılıç, Mithat Karabıyıkoğlu ve okul yönetiminden sertifikalarını aldılar.

Sivil toplum kuruşları içerisinde Özel İstihdam Bürosu yetkisine sahip olan BESİAD, Bodrum Cv ile bütün Muğla bölgesinde iş arayan, staj yapmak isteyen gençlere istihdam olanağı sağlamak için 2014 yılında ‘’Akademiden Kariyere’’ Projesinin sunumunu Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde başlatmıştı. Daha sonra sırasıyla Turizm Fakültesi’nde ve Dış Ticaret Meslek Yüksekokullarında “Satış ve Pazarlama”, konulu sunumlar gerçekleştirilmişti.

BESİAD, dernek ofisinde istihdam edeceği insan kaynakları uzmanı ile dernek üyelerinin yanı sıra üye olmayan bütün iş insanlarına hizmet etmeyi hedefliyor. Bodrum’un en önemli sorunu olan kalifiye personel ve ara personel ihtiyacını karşılamak ve bölge üniversitesi olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile en etkin şekilde Bodrum ve Muğla’daki iş insanlarıyla tanışmalarını ve istihdamını sağlamayı amaçlıyor.

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.