Bodrum Gündem

ÇEKTİĞİ UFO GÖRÜNTÜLERİYLE DÜNYA ONU KONUŞMUŞTU…

02.06.2015
0
A+
A-
ufo-gözlemcisi-sokakta-kaldı2008 yılında İstanbul Kumburgaz’da çektiği UFO görüntüleriyle dünya çapında olay yaratan ve çektiği fotoğraf İngiltere’nin en yüksek tirajlı gazetelerinden biri olan The Sun gazetesinde manşet olan UFO gözlemcisi vatandaş, şimdilerde elinde bavuluyla Bodrum sokaklarında sefaletle boğuşuyor.
Bodrum Gündem Haber
Bir dönem çektiği UFO görüntüleri büyük tartışma yaratan ve birçok televizyon programlarında da uzunca konuşulan bir isim olan Murat Yalçın Yalman, yaşadığı ailevi sıkıntılar ve kredi borçları nedeniyle bir süredir maddi ve manevi sıkıntılar içine düşmüş. Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yaşamını sürdüren Yalman, sıkıntılarını aşamayınca kullandığı teçhizatlarını ve otomobillerini dahi satarak Bodrum’a gelmiş.
Emekli maaşına da banka tarafından el konulan Yalman, şimdi sokakta banklarda yaşam mücadelesi veriyor. Bir süre önce Manisa’ya, ardından da Fethiye’de yardım arayan ancak bulamadığını anlatan Yalman, iki gündür Bodrum’da kendisine yardım edecek birilerini bulmaya çalışıyor.
Bankalara kredi borcu bulunduğunu ve bu borcunu ödeyebildiği taktirde yeniden maaşını almaya başlayacağını ifade eden Yalman, 12 yaşından bu yana UFO gözlemlediğini anlattı. UFO’larla ilk olarak babasıyla balık tuttuğu sırada karşılaştığını anlatan Yalman, UFO macerasını şöyle anlattı: buy esomeprazole “Yaklaşık 40 sene kendi çabalarımla yıldızların hareketlerini öğrenmeye başladım. Kendi tırnaklarımla bir yere geldim. Herkes UFO çekebilir ama benim aradaki farkım UFO’nun içindeki silüeti çekmem. Ben seçildiğime inanıyorum. Adımı dünyaya duyurdum. NASA’nın verdiği belgelerde mevcut. Ailevi sıkıntılarım nedeniyle şuanda sokak hayatı yaşıyorum. Kredi borçlarımdan dolayı bu sıkıntıları yaşıyorum. Maaşıma banka el koydu. Bana yardım edecek hayırsever sponsor arıyorum” dedi.
Bütün mal varlığını kaybettiğini kaydeden Yalman, konuşmasını şöyle sürdürdü “Bu herkesin başına gelebilir. Benim 5 arabam vardı, villam varken hepsi bir anda Allah’ın kudreti. Bu bize bir ders oldu. Mücadele vermek istiyorum. Bodrum halkına sesleniyorum bana yardım edebilirlerse bundan kıvanç duyarım. Bir bilim adamının bu şartlar altında sokakta kalmasını ben yadırgıyorum” dedi.
İki gün önce Bodrum’a geldiğini ifade eden Yalman, ondan önce Fethiye ve Manisa’da olduğunu belirterek, konuşmasını şöyle tamamladı ” Retin-A online Kader bana nereye yol çizerse ben oraya doğru gidiyorum. Halkım Türkiye bildin. Dünya adımı duymuş. Ünlü bilim adamlarını Türkiye’ye getirmiş biriyim. Hala İnternette 8 yıldan beri düşmeden izleniyor. Ailemden ayrıldım. Ben başka bir ülkeye gidip hayatımı orada devam ettirmek istiyorum. Borçlarımı ödeyip Azerbaycan ve Kırgızistan’a gitmeyi planlıyorum. Burada ağzımızla kuş tutsak kimsenin umurunda değil” dedi.
2006 yılında babasını kaybettikten sonra kendisine kalan mirasla profesyonel bir kamera alan Yalçın Yalman’ın kaydettiği ve 2008 yılında dünyayı sarsan ufo görüntülerini çekmişti.

buy Ventolin online

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.