Bodrum Gündem

“İKİ TEKERE İKİ KERE BAK” TEK BAŞINA TÜRKİYE TURUNA ÇIKIYOR

03.06.2015
0
A+
A-

Untitled-1 order metoclopramide online Bodrum Bisiklet Kulübü (BBK) ve Bodrum Scooter Kulübü (BOSKU) kurucusu ve başkanı Emrah Tezer, son dönemde karayollarında yaşanan bisiklet ve motosiklet kazalarına dikkat çekmek için motosikletiyle Türkiye turuna çıkıyor.

Natrexon price Bodrum Gündem Haber buy Aciclovir

Bodrum Bisiklet Kulübü (BBK) ve Bodrum Scooter Kulübü (BOSKU) kurucusu ve başkanı Emrah Tezer, son yıllarda artan ölümlü iki teker kazalarına dikkat çekmek, en aza indirgemek, trafikte motosiklet ve bisikletlilerin de olduğunu tüm taşıtlara hatırlatmak için Ağustos ayı içerisinde scooter tarzı motosiklet ile yapması zor olan “Scooter ile Bodrum’dan Türkiye Turu” ‘na çıkıyor.

Emrah Tezer yaptığı yazılı açıklamada, yapacağı tur hakkında şunları söyledi; “Scooter motosiklet ile Ağustos 2015 ikinci haftası gibi Bodrum’dan başlayıp yaklaşık 6000km, 25 gün sürecek Türkiye turu yapacağım. Etkinliğimin amacı; Trafikte iki teker motosiklet ve bisiklet olarak bizlerinde hakkı olduğu, yolları paylaşmamız, hepimizin bilincinin yerleşmesi, diğer araç sürücülerinin iki tekerlileri farketmesi, görmesidir. Tur sloganım; “2 Tekere, 2 Kere Bak” Son yıllarda artan ölümlü motosiklet ve bisiklet kazaları sayısını en aza indirmek için diğer sürücülerin bizleri görmesi, fark etmelerini, saygı/hoşgörü göstermelerini arzu ediyoruz. Bu turumu bugüne kadar trafik kazalarında hayatını kaybetmiş din, dil, ırk, millet, renk ayırt etmeksizin dünya üzerindeki tüm iki teker kullanıcılarına ve geride kalan gözü yaşlı ailelerine adıyorum.

Yaklaşık olarak otuz il, yüzlerce ilçe, kasaba, köyden geçecek olan Emrah Tezer, yapacağı seyahatin ören yerleri, tarihi, doğa güzellikleri içerikli bir tur olacağını kaydetti. Sosyal medyadaki Takipçileri için bolca fotoğraf, video ve yorum paylaşımı yapacak olan Tezer, gittiği yerlerde daha çok çadırlı konaklama şeklinde dinlenecek.

Bodrum Bisiklet Kulübü (BBK) ve Bodrum Scooter Kulübü (BOSKU) kurucusu ve başkanı Emrah Tezer, tur sonunda hiç bir ticari amaç içinde olmadan seyahatinin dijital dergisini çıkarıp, Bodrum’da tur geneli hakkında sunum yapmak istiyor. Böylelikle bu tarz bir tur düşünen kişilere referans olsun olmayı hedefliyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.