Bodrum Gündem

AYDIN DOĞAN DÜĞÜNDE OYNAYACAK…

AYDIN DOĞAN DÜĞÜNDE OYNAYACAK…
08.06.2015
0
A+
A-

buy Promethasin online

aydın-doğan-oy-kullandı-(6)AYDIN DOĞAN OYUNU BODRUM’DA KULLANDI…
Doğan Holding Onursal Başkanı, iş adamı Aydın Doğan, “Allah memlekete hayırlı uğurlu etsin. Güzel şeyler olacak inşallah. Yarından itibaren yeni büyük bir hükumet kurulacak. Memleketimizde seçim gerginlikleri bitecek” dedi.
Bodrum Gündem Haber
Bodrum’un Torba Mahallesi’ndeki 1203 numaralı sandıkta oyunu kullanan Aydın Doğan, sandık görevlileriyle bir süre sohbet etti. Vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Aydın Doğan, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Seçimlerin ardından Türkiye’de güzel şeyler olacağını ifade eden Doğan, Xenical pills “Allah memlekete hayırlı uğurlu etsin. Güzel şeyler olacak inşallah. Yarından itibaren yeni büyük bir hükumet kurulacak. Memleketimizde seçim gerginlikleri bitecek” Viagra online Australia diye konuştu.
Aydın Doğan, “Herkes işine bakacak. Gerginliğin bittiği, daha sakin bir ülke olacağız. Onu temenni ediyorum” diye konuştu.
Daha sonra gazetecilerle de bir süre sohbet eden Aydın Doğan, Bodrum’da önümüzdeki günlerde evlenecek olan Bodrum Doğan Haber Ajansı muhabiri Nilüfer Kandırmış’ın düğününde oynayacağını ifade etti.
aydın-doğan-oy-kullandı-(5)
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.