Bodrum Gündem

MOTOSİKLETTEKİ GENÇLER CAN VERDİ

MOTOSİKLETTEKİ GENÇLER CAN VERDİ
26.06.2015
0
A+
A-

order Topamax on line buy isotretinoin Untitled-1Muğla, Dirgeme yolunda araba ile motorun çarpışması sonucu, motorun üstündeki iki kişi hayatını kaybetti.

Selçuk Şimşek /Bodrum Gündem Haber purchase Clonidine

Alınan bilgilere göre, Sercan B. Yönetimindeki 48 YG 602 plakalı otomobil Marmaris’ten Yatağana doğru yol alırken, Azim Şahin’in kullandığı 48 EA 267 plakalı motosiklet Dirgeme kavşağına dönüş esnasında kavşak içinde çarpıştı. Motosiklet çarpışmanın etkisiyle yaklaşık 120 metre sürüklenirken, motosiklet sürücüsü Azim Şahin (18) ve arkasında seyahat eden arkadaşı Gazi Karagöz (18) 112 ekiplerinin olay yerine gelmesine rağmen kurtarılamadılar.

Kaza sonrası otomobil sürçüşü Sercan B. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldıktan sonra göz altına alındı. Cumhuriyet Başsavcısı ve Emniyet Müdürlüğü ve Olay Yeri İnceleme ekipleri gerekli incelemeleri yaptıktan sonra kazada ölenlerin cenazesi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine Morguna kaldırıldı.

Muğla Turgutreis Anadolu Lisesi’nden bu yıl başarıyla mezun olan iki gencin LYS’ye girdikleri ve merakla sonuçlarını bekledikleri öğrenildi. Oğuzhan Fehmi Kaya’nın cenazesinin Kıran Mahallesi’nde, Gazi Karagöz’ün cenazesinin ise Yeşilyurt Mahallesi’ndeki camilerde Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.