Bodrum Gündem

KAÇAK İSTASYONU AÇILIR AÇILMAZ MÜHÜRLEDİLER…

KAÇAK İSTASYONU AÇILIR AÇILMAZ MÜHÜRLEDİLER…
11.07.2015
0
A+
A-
bodrum şehir stadı baz mühürledi (2) generic Lithium Buy Sildenafil Bodrum Şehir Stadı’na kurulan dev baz istasyonu Bodrum Belediyesi tarafından kaçak ve ruhsatsız olduğu gerekçesiyle mühürlendi.
Mehmet Can Meral/Bodrum Gündem buy Zithromax online
Kullanımı 10 yıllığına Bodrum Belediyesi Bodrumspor kulübüne geçen stadın, arazisi içine kurulan baz istasyonundan kulüp yönetiminin de hiçbir bilgisi olmadığı öğrenilirken, baz istasyonu kurulum izninin Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından özel bir telefon operatörü firmasıyla yapılan protokol sonucunda verildiği öğrenildi.
Geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar günleri kurulan ve yaklaşık 30 metre uzunluğunda olan baz istasyonu kulesi 7 Temmuz Salı günü Bodrum Belediyesi tarafından mühürlenirken, mühür üzerindeki raporda şunlar yazılı; “Bu inşaat kaçak ve ruhsatsız olduğundan 3194 sayılı imar kanununun 32. Maddesine istinaden mühürlenerek durdurulmuştur. Yapı tespit krokisinde belirtilen ölçülerde beton zemin üzerine ahşap baraka, yaklaşık h:25 mt yüksekliğinde çelik totem ve beton zemin etrafının h:2.15 mt tel ile çevrilmiş olduğu tespit edilerek kullanıma hazır vaziyette mühürlenmiştir”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.