Bodrum Gündem

AK PARTİ İLÇE BAŞKANINDAN SURUÇ KATLİAMINA KINAMA…

AK PARTİ İLÇE BAŞKANINDAN SURUÇ KATLİAMINA KINAMA…
22.07.2015
0
A+
A-
Allergies çiğdem-demiralp-33Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, önceki gün Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşanan ve şuana kadar 32 kişinin hayatını kaybettiği çok sayıda yaralının bulunduğu bombalı saldırıyla ilgili yazılı bir açıklamada bulundu.
Bodrum Gündem Haber
Yazılı basın açıklamasında “Bu Türkiye’ye yapılmış hain bir saldırıdır” ifadesini kullanan Demiralp, açıklamada şu ifadelere yer verdi;
order misoprostol “Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde terör vahşeti yaşanmıştır. Bu Türkiye’ye karşı yapılmış hain bir saldırıdır. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan bu terör saldırısını kınıyorum. Ülkemin huzur ortamını ortadan kaldırmaya çalışan bu terör saldırısı karşısında herkesi sağduyulu davranmaya çağırıyorum. Terörle mücadelede Adıyaman’da terör örgütü ile jandarma ekipleri arasında çıkan çatışmada bir başçavuşumuz şehit olmuş ve iki askerimiz yaralanmıştır. Teröre karşı uluslararası iş birliği ile mücadele edilmesi gerekmektedir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” 

purchase Lithium

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.