Bodrum Gündem

BAŞKAN KOCADON’DAN BASIN’A ÖZGÜRLÜK MESAJI…

24.07.2015
0
A+
A-

basin bayrami (7)BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, BODRUM’DAKİ YEREL VE ULUSAL BASININ TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ…  

purchase Paxil buy Viagra online  Bodrum Gündem Haber

Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak kutlanan 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Bodrum Belediye Başkan Mehmet Kocadon, İçmeler’de bulunan Bodrum Belediyesine ait Yelken kulüp tesislerinde, Bodrum’da faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın temsilcileriyle buluştu.

Başkan Mehmet Kocadon’un ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe basın mensuplarının yanı sıra Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Orman, Taner Uslu ve Turgay Kaya ile Belediye Meclis Üyeleri Seval Aktaş, Funda Akçalı, Refik Ülgen, Bodrum Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt, Bodrum Belediye AŞ Genel Müdürü Hüseyin Yıldızhan, Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Birim Sorumluları ve personeli de katıldı.

BASININ GÜCÜ GELECEKTE DE ARTACAK…

Gazeteci Zeki Özkeskin yaptığı konuşmada, basın mensupları adına Başkan Kocadon’a teşekkür ederek, Plavix online “Belediye Başkanımızın bize her zaman göstermiş olduğu teveccühten dolayı  sizler adına kendisine teşekkür etmek istiyorum. Basının öneminin günümüzde olduğu gibi gelecekte daha da artacağına inanıyorum. Başkanıma, bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum ve sizlerle birlikte olmaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum.” dedi.

basin bayrami (3)“ÖZGÜRCE YAZILARINIZI YAZIN”

17 yıldır basın mensuplarıyla bir arada olduğunu ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, şöyle konuştu; “17 yıldır sizlerle beraberim. Bu günlere kadar, aramızda hiç bir sorun yaşamadan geldik. Sizler düşüncelerinizi özgürce kaleme alabilirseniz, bizler de bunları olumlu eleştiri olarak alıp kendimize bir yön bir çizebiliriz. Hiçbir zaman karalama politikası içinde olmadınız, Bodrum’a zarar verecek yazılar yazmadınız ve bugün, bu mutluluğu birlikte yaşıyoruz. Bunun altında yatan neden; özgürlüktür, birlik ve beraberliktir, hoşgörü seviyemizin yüksek olmasıdır. Onun için sansürün kaldırılışının her yıl dönümünde sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Sizlerden ricam; kalemlerinizi özgürce kullanmanız. Korkmayın. Bir bedel varsa ödenir. Türkiye’de düşüncelerin özgürce yayılmasında ve Türkiye’nin demokrasiye geçişinde basının katkısı olduğunu unutmayınız. Bu gün, basın olmazsa birçok şeyden de haberimiz olmayacak. Basının tek amacı: halka haber iletmektir. Hepinize teker  teker  teşekkür ediyorum. Beni kırmayıp davetimize geldiğiniz için de her birinize ayrıca teşekkür ediyorum.”

Kahvaltının ardından gazeteciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Kocadon, gazetecilere Bodrum lokumu, Bodrum Mandalina Kolonyası ve Bodrum Mandalin Gazozunda olduğu hediye paketi verdi.

Yorumlar

  1. fikret karataş dedi ki:

    Yani şu mu demek isteniyor?…Benden size izin,
    özgürce yazın (!) Ama sakın ola ki imar olgularını karıştırıp tekere taş koymayın!…