Bodrum Gündem

AŞIRI HIZ ÖLÜM GETİRDİ…

AŞIRI HIZ ÖLÜM GETİRDİ…
25.07.2015
0
A+
A-
aşırı-hız-ölüm-getirdiBodrum’da, iki otomobilin çarpıştığı trafik kazasında, 1 kişi öldü, 5 kişi ise yaralandı. order Fluoxetine
buy brand Levitra online Bodrum Gündem Haber cheap Fluoxetine
Alınan bilgiye göre, Bodrum-Turgutreis karayolu İslamhaneleri mevkinde, sürücüsü henüz öğrenilemeyen 34 HJ 9224 plakalı otomobil, iddiaya göre önüne çıkan köpeğe çarpmamak için sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjü aşarak karşı yönden gelen Kenan Aracı idaresindeki 34 UB 5075 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.
Kazanın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ekibi ve itfaiye sevk edildi. Kazada, otomobil sürücüleri ile aynı otomobilde bulunan Kemal Aracı, Mert Kemal Aracı, Mehmet Akif Aracı ve Emre Aracı yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulansla Bodrum’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Emre Aracı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan Turgutreis-Bodrum karayolu, araçların yoldan kaldırılmasının ardından yeniden açıldı. Öte yandan her iki otomobilin de kullanılamaz hale geldiği gözlendi.
Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.