Bodrum Gündem

ROBERT DE NİRO’NUN ORTAĞI MATSUHİSA, BODRUM’DA

05.08.2015
0
A+
A-

treatment with Dapoxetine

Untitled-1Dünya üzerindeki beş kıtada, dünyanın en önemli otuz şehrinde faaliyet gösteren Nobu Restaurantlarının kurucusu, ünlü aktör Robert de Niro’nun ortağı Nobu Matsuhisa, Bodrum Palmarina’daki şubesinde açıklamalarda bulundu.
Bodrum Gündem Haber Buy Viagra Canada
Nobu Matsuhisa, Peru’ya özel sos ve malzemeleri Japon mutfağına entegre ederek elde ettiği kendisine özgü stili ve dünyaya yayılan lezzetleriyle biliniyor.
Japon mutfağının duayeni Nobu Matsuhisa, gazetecilere yaptığı açıklamada, ortağı Robert De Niro ile Palmarina Bodrum’un ve Türkiye’nin doğru bir lokasyon seçimi olduğunu düşündüklerini, geçtiğimiz yaz sezonu ve bu yaz gördükleri giderek daha da artan ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.
İşletmelerinin 1994 yılından bu yana hizmet verdiğini anlatan Matsuhisa, Bodrum’un özel bir bölge olduğunu belirterek, “Geçen seneye göre büyük gelişmeler var. Dünyanın her yerinden misafirler ziyaret etmeye devam ediyor. Burada bulunduğum süre boyunca iki gün Amerika’dan ve Londra’dan misafirlerle karşılaştım ve dünyanın her yerinden misafirleri ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. İstanbul’da eğer bir yer açarsak bu bir otelle birlikte olacak” Valtrex prescription dedi.
Türk mutfağına saygı duyduğunu ve Türk yemekleriyle ilgili önümüzdeki süreçte daha detaylı araştırma yapacağını ifade eden Matsuhisa, şöyle konuştu “Bodrum dışındaki bölgelerde Türk yemeklerini deneme fırsatım olmadı ama Türk mutfağına saygı duyuyorum. Türk mutfağını önemsiyorum. Buradaki balık pazarlarını da gidip incelemek istiyorum. Mümkün olduğu kadar yerel malzemeleri kullanıyoruz. Zaman geçtikte Türk mutfağından da malzeme anlamında esinlenmeler yapacağız” dedi.
Matsuhisa, üç ortak olarak markanın gelişimi için birlikte uyum içerisinde çalıştıklarının altını çizerek, kendilerine ortaklardan ünlü aktör Robert de Niro’nun da proje üretme anlamında pek çok katkıları olduğunu anlattı. Ünlü şef Miami, Londra ve Suudi Arabistan’da açmaya hazırlandıkları yeni restoranların oteller bünyesinde olduğunu kaydetti.
Yapılan açıklamanın ardından gazetecilerin istediği üzerine mutfağa geçen Matsuhisa, kendisine özgü stiliyle Suşi yaptı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.