Bodrum Gündem

BODRUM ÖZGÜR PLAJDA DALIŞ KEYFİ…

BODRUM ÖZGÜR PLAJDA DALIŞ KEYFİ…
04.09.2015
0
A+
A-
Valtrex online özgür-plajda-enhgelliler-için-dalış-keyf-1Özel Bodrum Hastanesi’nde tedavi gören fiziksel engelli Gül Yılmaz, Özgür Plaj’da dalış heyecanı yaşadı. Geçtiğimiz günlerde Bitez’de faaliyete giren plajda, ilk defa dalış hocalarının eşliğinde dalma deneyimi yaşayan Yılmaz, yaşadığı mutluluğun tarifsiz olduğunu dile getirdi.
treat breast cancer Bodrum Gündem Haber
Çocukluğunda geçirdiği çocuk felci nedeniyle yürüyemeyen ve ardından çeşitli ameliyatlar geçiren 30 yaşındaki Gül Yılmaz, beş yıl önce Özel Bodrum Hastanesi’nde tedaviye başladığı günden bu yana büyük bir ilerleme kaydetmiş.
Uzun bir tedavi sürecinden sonra desteksiz, dayanaksız, bastonsuz yürüyebilen Yılmaz’ın Özel Bodrum Hastanesi’ndeki doktoru Fizik Tedavi Uzmanı Nükhet Vural ise hastasının azminden çok memnun olduğunu belirtti. Gül Yılmaz’ın her sabah saat beşte kalkarak sabah egzersizlerini de aksatmadan yaptığını sözlerine ekleyen Vural; xenical to buy online “Bacak kaslarında oldukça güzel bir gelişme kaydettik. Kendisi bağımsız bütün aktivitelerini sürdürebiliyor, özbakımını yapabiliyor ve en önemlisi denizde dalıyor. İlk dalma çalışmasına başlattığımızda, hayatının en mutlu gününün o gün olduğunu bizimle paylaştı. Engelli bireylerin kendilerini denizde özgür hissetmesi, istediği gibi hareket etmesi, onlar için de bizim için de çok büyük bir anlam ifade ediyor. Bu tür aktivitelerin devamı için diğer engelli bireylerimizle de görüştük. Buradaki dalışta bizimle birlikte olan Sea Garden Dalış Ekibi’ne de çok teşekkür etmek istiyorum. Onlar bizden hiçbir ücret talep etmeden bize destek verdiler. Bu tür sosyal sosyal sorumluluk projelerinin devam etmesi için biz; Özel Bodrum Hastanesi olarak, Bodrum Lions Kulüpleri olarak elimizden geleni yapacağız. Ayrıca bu hafta Dünya Fizyoterapi Haftası. Ondan dolayı da özellikle gündeme almak istedik. Umarım daha çok bireye ulaşırız. Daha çok gencimizi su ile, sualtı ile buluştururuz.” dedi.
Dalış yapmayı çocukluğundan beri hayal ettiğini anlatan Gül Yılmaz ise kendisine bu imkanı sağlayan herkese teşekkür ederek, bundan sonra düzenli aralıklarla dalış yapmak istediğini ifade etti.
Diğer taraftan Özgür Plaj’da engelliler ve ailelerinin oluşturduğu yoğunluk ise, Bodrum’un böyle bir plaja ne kadar ihtiyacı olduğunu kanıtlar nitelikteydi.
özgür-plajda-enhgelliler-için-dalış-keyfi-2
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.