Bodrum Gündem

PROVAKATİF DAVRANIŞTA BULUNANLARA HOŞGÖRÜ YOK…

17.09.2015
0
A+
A-

Untitled-1 order misoprostol order Combivent online Bodrum, Fethiye, Marmaris ilçelerinin belediye başkanları, oda başkanları ve konaklama sektörü temsilcilerinin bir araya geldiği ve Bodrum’da yapılan 3. toplantı sonucunda ortak bir basın bildirisi yayınlandı.
Bodrum Gündem Haber
Her 3 belediye başkanı ve diğer kurum temsilcilerinin, oluşturulan birlikteliğin devamı yönündeki ortak görüşleri sonucunda mevcut organizasyonun “Bodrum-Fethiye-Marmaris Turizm Konseyi” adı altında faaliyetlerini sürdürmesi kararlaştırıldı.

Toplantıda alınan kararların kamuoyuyla paylaştığı basın bildirisi, son günlerde şiddetlenen terör saldırılarını ve terörizmi kınayarak ve halkı terörizm karşısında provokatif davranışta bulunanlara hoşgörü göstermemeye ve sağduyuya davet ederek başladı. Göçmen sorununun bölge için önemine ve yerel yönetimlerin sınırlı imkanlarıyla çözülemeyeceğine dikkat çekilen yazılı açıklamada alınan kararlar özetle şu şekilde ifade edildi; “Bölgemizin turizm pazarlarının çeşitlendirilmesi, ziyaretçi sayısının arttırılması, turizm sezonunun uzatılması amacıyla 3 ilçe belediyesi ortak hareket edecektir. Bu amaçla kısa, orta ve uzun vadeli bir “eylem planı” oluşturulacak, ayrıntılı bir çalışma programı hazırlanarak belediye meclislerinin bilgisine sunulacaktır. Çalışmanın ana unsurlarını mevcut pazarların geliştirilerek korunması, yeni pazarlar aranması, yeni tanıtım yöntemlerinin araştırılması, alternatif turizm çalışmalarıyla sezonun uzatılması, sektörün hizmet ve ürün kalitesinin arttırılması, tüm bölgeyi (Güney Ege’yi) kapsayan bir markalaşma sürecinin başlatılması oluşturacaktır. 3 turizm merkezinin oluşturduğu birlikteliğin kurumsallaşması ve verimli çalışması amacıyla bir sekretaryanın oluşturulmasına karar verilmiştir. Fethiye Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Mete Atay, Marmaris Belediyesi adına Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt, Bodrum Tanıtma Vakfı adına Özay Kartal’ın görev aldığı sekretarya, konseyin toplantı hazırlıklarını yürütecektir. Konseyin girişim ve çalışmalarıyla ilgili olarak 4. toplantının Ekim ayı içerisinde Muğla il merkezinde yapılmasına, toplantıda Muğla Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı’na bilgi sunmak üzere gerekli davetlerin ve hazırlıkların yerine getirilmesine karar verilmiştir.” buy Promethasin

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.