Bodrum Gündem

MHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BELLİ OLDU…

MHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BELLİ OLDU…
18.09.2015
0
A+
A-

Colchicine online Lithium online order Albendazole mehmet-erdoğan-ve-asım-başaran-muğla-milletvekili-adayları-11 KASIM 2015 MİLLETVEKİLİ ERKEN GENEL SEÇİMLERİ İÇİN MHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI BELİRLEDİ…

1 Kasım 2015 Milletvekili Erken Genel Seçimleri için aday listesini ilk açıklayan parti Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekilliği için 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinde Mehmet Erdoğan’ı birinci sırada göstermişti. İkinci sırada ise Prof.Peyami Cinas, ikinci sıraya yerleştirilmesi beklenen Asım Başaran’ı ise üçüncü sıraya yerleştirmişti.
MHP’nin Muğla adaylarında önemli bir değişiklik yaptığı dikkat çekerken, birinci sıradaki MHP MYK Üyesi Mehmet Erdoğan yerini korurken, bu seçimde aday listesinde yer bulamayan Peyami Cinas’ın yerine Asım Başaran aday olarak gösterildi. Geçtiğimiz seçim sürecinde oldukça yoğun bir tanıtım çalışması sürdüren Ferat Yüksel’in adaylık için başvurmadığı öğrenilirken 7 Haziran seçimlerinde Peyami Cinas ile birlikte MHP adayı olan Ramazan Kıvrak ve Arif Ziya Keloğlu’da listede yer bulamadı.

MHP’nin Muğla Milletvekili Adayları listesi şu isimlerden oluştu; Birinci sırada halen milletvekili olan ve MYK üyesi Mehmet Erdoğan, ikinci sırada Bodrum MHP geçmiş dönem Başkanı ve Turizmci Asım Başaran yer alıyor. Üçüncü sırada Tıp doktoru Hacı Çelik, dördüncü sırada Eczacı Nuri Öztürk, beşinci sırada İşletmeci Nazmi Eyibilir ve altıncı sırada ise Veteriner Hekim Uğur Salih Eroğlu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.