Bodrum Gündem

BEYLER HOCA OĞLUNU EVLENDİRDİ…

21.09.2015
0
A+
A-

beyler-kocanın-oğlu-timuçin-koca-ile-yağmur-çiller-evlendi-bodrum-gündemBodrum’un sevilen simalarından ve siyasetin duayenlerinden Beyler Koca ve Öğretmen Neriman Koca’nın oğlu Timuçin Koca ve Çiler- Kamuran Sever’in kızı Yağmur Sever, Bitez Ambrossia Otel sahilinde muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi… Nikah töreni sonrası gelin Yağmur Sever evlilik cüzdanını Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ın elinden aldı…

buy Plavix online Ali Fikret Er/Bodrum Gündem

Koca ailesinin en genç ferdi olan Timuçin Koca hayatını yaklaşık bin kişinin davetli olarak katıldığı nikâh töreni ile Yağmur Sever ile birleştirdi.

beyler kocanın oğlu timuçin koca ile yağmur çiller evlendi (12)Bodrum’lu siyaset ve ticaret dünyasından birçok tanınmış isminin davetli olduğu gecede gözler genç çiftin üzerinde idi. Düğüne başta Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve eşi olmak üzere Esnaf ve sanatkârlar odası başkanı Erdoğan Başeğmez, Bodrum Belediyesi eski başkanlarından Cevat Bilgiç, Kapatılan Gümüşlük belediyesi başkanı ve aynı zamanda AK parti milletvekili adayı Mehmet Tire’nin yanı sıra kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Genç çiftlerin sahnede ilk danslarını yapmalarının ardından geçilen Nikah töreni sonrası yeni evli çift Kaymakam Dr.Gödekmerdan’ın elinden evlilik cüzdanlarını aldılar…

Nikah memuru Zeynep Mol’un kıydığı nikahta şahitlikleri ise Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve Ali Sever yaptılar. Genç çiftin İzmir’de Ekonomi üniversitesinde tanıştıklarını dile getiren damadın babası Beyler Koca; purchase Baclofen 25 mg “Oğlum ve gelinim balayının ardından bildikleri iş olan ticaret ile uğraşacaklar” order Premarin online dedi.

Gecenin hoş sürprizlerinden biri de Havai fişekler eşliğinde pasta kesimi oldu. Bodrum’un yerel sanatçıları Sevinç ve Ender Kasal çifti düğünde sahne aldı. Geceye her iki ailenin de yakınları ve akrabaları katılırken Koca ve Sever Aileleri tüm konuklar ile yakından ilgilendiler. Eğlencenin, sürprizlerin, coşku ve alkışların, dans ve ritmin hiç eksilmediği gece geç saatlere kadar devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.