Bodrum Gündem

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI DEMİRALP’TEN SERT ELEŞTİRİ…

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI DEMİRALP’TEN SERT ELEŞTİRİ…
28.09.2015
0
A+
A-
ÇİĞDEM-DEMİRALP-CHP-MHP-HDP-SERT-BİR-DİLLE-ELEŞTİRDİBodrum’da yaşanan ve bazı bölgelerde adeta hayatı felç eden sel felaketi ile ilgili olarak Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp geçtiğimiz hafta yaşanan sel felaketi ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

buy Albendazole

Bodrum Gündem Haber

treating acne

Oldukça sert eleştirilerin yer aldığı açıklamada İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, Bodrum’un yıllardır çözülmeyen altyapı sorunlarına dikkat çekerek, şiddetli yağış geleceği bilinmesine rağmen, özellikle dere yataklarında gerekli önlemleri almayan belediyeyi sert sözlerle eleştirdi.
bodrum sel (33)Bodrum’da yaşanan sel felaketinin belli aralıklarla yaşanıldığına dikkat çekilen açıklamada şu ifadelere yer verildi; buy azithromycin “Yaşanan sel felaketi ilk değil, sonda olamayacak. Uzun yıllardır Bodrum’da belli aralıklarla sel felaketleri yaşanır. Her seferinde sorunun nereden kaynaklandığı bilindiği halde, her felaket dozunu arttırarak Bodrumlunun evine, işyerine, sokağına su ve çamur olarak girer. Arabalar sel sularında denize doğru dere yatakları boyunca sürüklenir. Yaşanan sel felaketleri karşısında Bodrumlu olarak çaresiz kalıp seyretmekle yetiniriz. Gün ağırınca da Allah beterinden saklasın diyerek elbirliği ile girişiriz çamur yığınlarını temizlemeye. Oysa dün Muğla Büyükşehir Belediyesinden olası sağanak yağışı ile ilgili vatandaşların önlem almaları hususunda bilgilendirme mesajı geldi. Dere yatakları ıslah edilmemiş, alt yapısı yeterli olmayan Bodrum için vatandaşın alacağı önlemin ne kadar etkili olabileceğini bizlerle birlikte tüm Türkiye gördü. Bodrum olarak yine manşetlerdeyiz. Marka olarak lanse ettiğimiz Bodrum bu sefer sel felaketi ile yine gündemde. Kötü geçen yaz sezonunun ardından umutlarını dokuz günlük Bayram tatiline bağlayan turizmciyi sel değil aslında alt yapı yetersizliğini umursamayan, önlem almayan Muğla Büyükşehir Belediyesi vurdu. Bodrum’un iyi bir alt yapı planlamasına ihtiyacı var. Bodrum ve Muğla Büyükşehir Belediyesi başa çıkamadıkları bu sorunu devlet ve hükümet desteği ile çözüme kavuşturabilir. Yardımı reddetmek sorunların çözümüne değil felaketlerin daha da büyümesine yol açacaktır. Buradan Bodrum ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlarına sesleniyorum; Hükümet olarak Bodrum için yapılacak, alt yapı plan, proje ve ıslah çalışmalarında biz her türlü desteğe hazırız. Gün birlikte çalışma ve birlikte yaraları sarma günüdür”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.