Bodrum Gündem

ERDİNÇ BÜYÜKSARI ve MÜJDE EYİGÖR EVLENDİ…

30.10.2015
0
A+
A-
order Xenical online Erdinç Büyüksarı müjde eyigör evlendi (9)Bodrum Cumhuriyet Caddesinde hizmet veren Atilla Serttaş’ın sahibi olduğu Mandalin adlı eğlence mekanının müdürü Erdinç Büyüksarı ile aynı mekanda çalışan Müjde Eyigör, çalıştıkları gece kulübünde düzenlenen törenle dünya evine girdi.
Bodrum Gündem Haber buy prozac
Genç çiftin arkadaşları ile çok sayıda davetlinin katıldığı gecede renkli görüntüler yaşandı. MHP Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Asım Başaran ile MHP’li bazı meclis üyeleri, CHP’li Meclis Üyesi Güneri Günaydın’ın da katıldığı gecede, gelin ve damat hayatlarının belki de en mutlu saatlerini yaşadı.
Sahil kısmına kurulan masada davetlilerin tebriklerini kabul eden çift, davetlilerle de bol bol fotoğraf çektirdi. Törene gelen misafirlerin masalarını da gezen çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Hareketli şarkılar eşliğinde süren gecede Büyüksarı çifti, pasta da kesti. Müjde Eyigör ve Erdinç Büyüksarı, duygularını şu sözlerle anlattı: buy Asacol “İkimiz de aynı mekanda, Mandalin barda çalışıyoruz. Burada tanıştık. Daha sonra herşey gelişti ve evlenmeye karar verdik. Çok mutluyuz. Bizi bugün yalnız bırakmayan dostlarımıza ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz”
Bugüne kadar mekanlarında çalışan birçok kişiyi evlendirdiğini ifade eden işletme sahibi Atilla Serttaş da, duygularını şu ifadelerle dile getirdi: “Bir kardeşimizi daha evlendiriyoruz. Evladımız sayılır. 10 yıldan fazla bir süredir bizimle birlikte çalışıyor. Bizim ailemizden oldu. Aynı zamanda gelinimiz de uzun süredir bizimle birlikte çalışıyor. Mutlu mesut uzun yıllar diliyorum her ikisine de. İnşallah bekar olan diğer arkadaşlarımıza da güzel düğünler yaparız. İlgi gösterip gelen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Kokteyl havasında geçen düğün, Dj’in çaldığı hareketli ve slov şarkılarla devam etti. Düğüne katılan davetliler bol bol dans etti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.