Bodrum Gündem

MUĞLA TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU…

MUĞLA TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU…
06.11.2015
0
A+
A-

purchase Naltrexone mürsel-alban-chp-muğla-il-başkanıMuğla’da 1 Kasım Genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi oylarını 7 Haziran Genel seçimlerine göre arttırarak yine birinci parti oldu.

generic Valtrex online Bodrum Gündem Haber

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Muğla’nın 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde oylarını arttırarak birinci parti olduğunu hatırlattı ve Muğla’nın Büyükşehir Belediyeleri arasında oy oranlarında birinci, il düzeyinde de Edirne ve Kırklareli’den sonra üçüncü olduğunu söyledi.

Muğla CHP Büyükşehir’lerde Birinci, İl Bazında Üçüncü… Colchicine without prescription

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Muğla’nın genel seçimlerde Cumhuriyet’ine, Cumhuriyet’in kazanımlarına her zamankinden daha fazla sahip çıktığını ayrıca vatandaşların Muğla’da yerel yönetimlerin hizmetlerinden memnun olduğunu sandıkta göstererek Muğla’yı Büyükşehir’lerde birinci, il sıralamasında da üçüncü yaptığını söyledi.

Muğla Yerelde, Genelde Cumhuriyet’in, Halkın, Demokrasi’nin Kalesidir, Muğla’da korkuya yer yok…

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Mürsel Alban; “Ülkemizde 6 ay içerisinde 2 genel seçim geçirdik. 7 Haziran genel seçimlerinde halkın sandıkta gösterdiği hür iradeye saygı duymayan anlayışın 5 ay içinde ülkeyi getirdiği durumdan sonra 1 Kasım genel seçimlerinde vatandaşlarımız biraz da korku refleksi ile AKP’yi tek başına iktidar yaptı. Muğla’da ise demokrasiye, insan haklarına, özgürlüklere, herkese eşit adalete inanan çok değerli Muğlalı seçmenlerimiz Cumhuriyet Halk Partisi’ni yine birinci parti yaptı. Oylarını her zaman arttıran, yeni oy kullanan gençlerimizin de umudu olan Cumhuriyet Halk Partisi ayrıca Büyükşehir Belediyeleri arasında da Muğla’yı birinci, il bazında da Edirne ve Kırklareli’nden sonra üçüncü parti yaptı. Muğla’da Cumhuriyet Halk Partili, sosyal belediyeciliği her alanda hissettiren, vatandaşları ile daima iç içe olan belediyelerimizin hizmetlerinden memnun olan vatandaşlarımız sandıkta da bu memnuniyetlerini göstererek 13 ilçesi olan Muğla’da 11 ilçemizde partimizi birinci parti yaparak bizleri gururlandırdı. 1 Kasım Genel seçimlerinde Muğla’da partimizin birinci parti olmasını sağlayan bütün seçmenlere, bizlere oy vermeyen ama bizlerle birlikte olan bütün vatandaşlarımıza, her seçimde Muğla’da sıkılmadık el, selam verilmedik vatandaş bırakmayan milletvekili adaylarımıza, başta Büyükşehir Belediye Başkanı’mız olmak üzere ilçe belediye başkanlarıma, kadın, gençlik kollarımıza, ilçe başkanlarıma, geçmiş dönem milletvekillerime, partimiz için seçimlerde emek vermiş herkese teşekkür ediyorum. Dinlenmeden hatalarımızdan ders alıp, Türkiye genelinde Cumhuriyet Halk Partisi’ni Muğla’daki gibi birinci parti yaparak Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı için çalışmaya bugünden başlayacağız.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.