Bodrum Gündem

BODRUM’DAN İDDİALI BİR BAŞKAN ADAYI…

BODRUM’DAN İDDİALI BİR BAŞKAN ADAYI…
06.01.2016
0
A+
A-

treatment of bipolar disorder

tufan erkan yakar bodrum gündemTufan Erkan Yakar Muğla Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Kolları Başkanlığına aday oldu.
Bodrum Gündem Haber Cytotec no prescription
10 Ocak tarihinde saat 14.30’da Menteşe Konakaltı Kültür Merkezi’nde yapılacak olan Gençlik Kolları Kongresi öncesinde adaylığını açıklayan Tufan Erkan Yakar, Bodrum’da milletvekili aday adayları arasında yer almış ve önseçime girmişti.
Yaptığı basın açıklamasıyla adaylığını duyuran Yakar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Professional Viagra without prescription “Ülkece çok zor günlerden geçiyoruz. İktidarın halkımız üzerindeki baskıcı ve katı tutumunu hayatın her alanında hissetmekteyiz. Uygulanmaya konmak istenen iç savaş senaryolarından tutunda komşu ülkelerle olan tehlikeli ve bilinçli gerilimlere kadar halkımız sindire sindire alıştırılmakta ve bu duruma hazırlıklı olmasının alt yapısı yapılmaktadır. Yaşadığımız bu sıkıntıların çözümünün bir an önce barış ortamının hazırlanması gerçeğini herkesin bilmesi gerekir. Barış ortamını hazırlayacak kesimin akıldan ve ilimden yana olan, fikri ve vicdanı hür aynı zamanda sorgulamacı ve mücadeleci genç nesillerin olması ve oluşması gerçeğini de görmemiz gerekir. Bu anlamda çalışmalarımı ve partime olan bağlılığımı takdir ve saygıyla karşılayan, parçalayıcı değil birleştirici bir yönetim tarzı sergilenmesini isteyen, kişiler üzerinden değil ideolojik bir zeminde fikir tartışmaları yapmaya heveslenen örgütümüzün genç ve diri tabanının sesine kulak veriyor ve 10 Ocak 2016 tarihinde yapılacak olan CHP Muğla İl Gençlik Örgütü Kongresine başkan adaylığımı siz değerli kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Kazananın şahısların değil, Geleceği yazan yükselen gençliğin olmasını umut ediyor, Başkan Adayı ve yönetim kurullarındaki aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum.”
İl Gençlik Kolları Başkanlığına şu ana kadar Utku Hatırnaz ve Egemen Gülhan’da aday oldu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.