Bodrum Gündem

KOCADON’DA YOL İSTEDİ…

07.01.2016
0
A+
A-

bodrum belediyesi 2016 ocak olağan toplantısı (20)Bodrum Belediye Meclisi 2016 yılının ilk toplantısı Turgutreis mahallesinde bulunan Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezinde 22 gündem maddesi ile gerçekleştirildi. Başkan Kocadon’un bir yurttaşın “10 yıldır yolumuz yok” yazılı kartonu alarak “Biz vatandaşın haklı taleplerini her zaman dinleriz ve çözmeye çalışırız” demesi ilginç bir görüntü oluşturdu.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem misoprostol buy

Bodrum Belediye Meclisi Ocak ayı olağan toplantısı Turgutreis Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezinde 22 gündem maddesi ile gerçekleştirildi. MHP grubundan Mahmut Özbelen’in mazereti nedeni ile katılmadığı meclis toplantısında CHP İlçe Başkanı Recai Seymen’de toplantıyı izleyenler arasında yerini aldı.

bodrum belediyesi 2016 ocak olağan toplantısı (15)Meclis toplantısının başında yeni yılın ilk toplantısı olduğunu belirten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon meclis üyelerinin de yeni yılını kutlayarak başarılı bir yıl geçirmelerini diledi. 22 gündem maddesinin biri iptal edilirken CHP tarafından mecliste görüşülmek üzere bir önerge de kabul edilerek toplantı gündemine eklendi.

Meclisin Ağustos ayında tatil edilmesi oy birliği ile kabul edilirken Denetim Komisyonu üyeleri de oy çokluğu ile belirlendi. Denetim Komisyonu üyeliklerine MHP Grubundan Şakir Açıkgöz, CHP Grubundan da Abdülmecit Poyraz, Refik Ülgen, Nurten Çakıcı Bıçak ve Funda Akçalı seçildi. Gizli yapılan seçimde Mustafa Paşalı’ya da bir oy çıktı.

2016 yılı işgaliye komisyonuna ise 2015 yılında olduğu gibi CHP grubundan Mehmet Durmaz, Özden Baysal, Hüseyin Özten, Naciye Tanrıkulu ve MHP grubundan da Mazlum Ağan oy birliği ile seçildiler. İşgaliye komisyonu seçimi açık oylama yöntemi ile yapıldı.

bodrum belediyesi 2016 ocak olağan toplantısı (17)Belediye Meclis üyelerinin huzur hakları da 6.9 oranında zamlanarak 115.45 TL olarak belirlenirken, belediye bünyesinde sözleşmeli olarak çalışan çeşitli kadroların maaşlarına da yüzde 25 zam oranı MHP’lilerin çekimser CHP’ni evet oyları ile kabul edildi. İmar ve Şehircilik müdürlüğünün mecliste görüşülmek üzere hazırladığı maddeler ise oy birliği ile İmar Komisyonuna havale edildi.

Valtrex no prescription bodrum belediyesi 2016 ocak olağan toplantısı (22)Meclis toplantısının sonunda Sule Çağıl adlı Kızılağaçlı bir yurttaşın elindeki “10 yıldır yol bekliyoruz” yazılı bir kartonu Başkan Kocadon’a verdi. Başkanında bu kartonu göstererek “Biz vatandaşın haklı taleplerini her zaman dinleriz ve çözmeye çalışırız” demesi ilginç bir görüntü oluşturdu. Kızılağaçta yaşayan Şule Çağıl isimli yurttaş talebini ve derdini kameralarımıza şöyle anlattı; Valtrex no prescription “Aslında evin, arsanın önünde yol var. Kadastral yol var. Kadastroda kayıtlı. Ama köy yolu diyorlar. Neticede ruhsatımız aldık evimiz yaptık, oturmaya da başladık. 7 yıl sonra imar planları gelince, biz mahkemeyi düşürdük nasıl olsa 6 tane yol var, birini nasılsa bize verecek diye. Ama şuan evimize gidecek yolumuz yok.”

Meclis toplantısı 22 maddenin görüşülmesinin ardından Başkan Mehmet Kocadon tarafından kapatıldı.

Yorumlar

  1. osman şen dedi ki:

    bodrumda dilenci kaynıyor