Bodrum Gündem

“BİZLER YAPMIYORUZ BUNU, ÖRNEK OLSUN”…

“BİZLER YAPMIYORUZ BUNU, ÖRNEK OLSUN”…
11.01.2016
0
A+
A-

levonorgestrel price

KÖPEK KEDİ purchase Prozac Rahatlığına düşkünlüğü ile bilinen kedilerden birinin uyumak için seçtiği yer bu sefer bir köpeğin sırtı oldu.
Bodrum Gündem Haber order Cytotec online
Bodrum Cevat Şakir Caddesi üzerindeki bir iş merkezinin kaldırımında bir köpek ile kedinin üst üste yatarak uyuduğunu görenler gözlerine inanamadı. Birbirine düşman iki ayrı cinsin yakınlığını görenler hemen cep telefonlarına sarıldı.
Rahatına düşkün kedi mışıl mışıl uyurken, köpeğin ise bu durumdan hiç rahatsız olmadığı dikkat çekti. Çevredeki meraklı bakışlara aldırış etmeden uyumaya devam eden kedi ile köpeğin yakınlığı bazılarına insanlığın geldiği noktayı sorgulattı.
Mithat Aydınalp isimli seyyar milli piyango satıcısı şahit olduğu manzara karşısında şunları söyledi: “Şöyle bir dünyada insanlar birbirini öldürürken, bu hayvanların üst üste yatması böyle dostluk kazanması insanlara tam bir örnek yani. Örnek bir şekilde. Ama insanlar maalesef ders almıyor, hala daha insanlar birbirini öldürüyor şu üç günlük ömrümüzde” dedi.
Bu güzel dostluğu çocuklarına göstererek anlatan aileler de oldu. Kızı ile birlikte kedi ile köpeğin yakınlığını uzun süre izleyen Selma Özçan, “İnsanlar bunu yapamıyorlar. Hayvanlardan örnek almak lazım değil mi?” diyerek duygularını ifade etti.
Görüntü karşısında duygulananlarda oldu. Gözleri dolarak hayvanları izleyen Serpil Arısoy ise “Muhteşem, çok duygulandım. Gerçekten çok duygulandım. bizler yapmıyoruz bunu, ör” dedi.

Muhabir: Selçuk Şimşek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.