Bodrum Gündem

AMAN DİKKAT 170 BİN LİRALIK SAHTE PARA PİYASADA…

AMAN DİKKAT 170 BİN LİRALIK SAHTE PARA PİYASADA…
17.01.2016
0
A+
A-
bodrum-milas-marmaris-170-binlira-sahte-para

order Brand Viagra

Bodrum ve Milas’ta piyasaya sahte para sürdükleri iddia edilen 3 kişi yakalanarak, tutuklandı. 170 bin lira sahte paranın piyasaya sürüldüğü tahmin ediliyor…
Lasix online B Lasix no prescription odrum Gündem Haber
Milas’ın Türkevleri Mahallesi’ndeki bir bakkaldan sahte banknot vererek, düşük fiyatlı ürünlerden alıp para üstünü gerçekleriyle değiştirmeyi amaçlayan ikisi karı – koca 3 kişi, jandarmanın gelen ihbarı hızlı değerlendirmesi sonucunda yakalandı.
Türkevleri kırsalında kiraladıkları otomobille bir bakkala gelen bayan G.K. ile eşi İ.K. ve arkadaşları T.Ç., 100 lira vererek sakız ve bisküvi almak istedi. Parayı alan işletmeci, banknotun sahte olduğunu anladı. Durumun güvenlik güçlerine bildirilmesi üzerine jandarma ekipleri şüphelileri, Türkevleri çıkışında gözaltına aldı. Sahte olduğu anlaşılan banknota da el kondu.
Zanlılar, “parada sahtecilik” suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Aynı kişilerin daha önce Bodrum, Marmaris gibi turistik beldelerde de benzer olaylara karıştıkları öğrenildi. Şüphelilerle ilişiği olduğu düşünülen bir kişi de Bodrum’da göz altına alındı. Parada sahtecilik suçlamasıyla adliyeye sevk edilen 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemede tutukladı.
Öte yandan, zanlıların piyasaya 170 bin lira kadar sahte para sürdüğü tahmin ediliyor. Muğla İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Vatandaşlarımızı zarara uğratıp, haksız kazanç sağlamak maksadıyla piyasaya sahte para süren kişi veya kişileri yakalamaya yönelik çalışmalarına azim ve kararlılıkla devam etmektedir” denildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.