Bodrum Gündem

SEYYAL TANER BODRUM’DAN RÜZGAR GİBİ GEÇTİ…

SEYYAL TANER BODRUM’DAN RÜZGAR GİBİ GEÇTİ…
17.01.2016
0
A+
A-
seyyal-taner
Türkiye’de bir döneme damgasını vurmuş sanatçılardan biri olan Seyyal Taner, Mandalin’de sahne aldı.
Haber-Röportaj: Hamdi Yörür
Efsane Türk Rock grubu Kurtalan Ekspres ile aynı sahneyi paylaşan Seyyal Taner, söylediği unutulmaz şarkılarıyla sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı. Barış Manço’dan Cem Karaca’ya birçok sanatçının ölümsüz eserlerine de repertuvarında yer veren Taner, hayranlarının özçekim isteklerini de kırmadı.
Konser öncesi sorularımızı yanıtlayan ünlü sanatçı, Bodrum’da sahne almaktan son derece heyecanlı olduğunu ifade ederek; “Çünkü müzik yolculuğumdaki en önemli müzisyen arkadaşlarımla sahne alıyorum. Artı, bir müzikal tarih geçişi yapıyoruz seslendirdiğimiz şarkılarla. Sevgili Barış Manço’nun ve benim şarkılarımla bir silsile oluyor. Aynı zamanda Bodrum’da olmak çok büyük heyecan benim için. Ben yarı Bodrumlu sayılırım. Çünkü müzikal hayatımın çok önemli zamanını Bodrum’da yazdığım şarkılarla geçirdim. Bodrum, Türkiye ve Dünya için olduğu gibi, benim için de çok önemli bir yer. Benim sahnede olabilmemi sağlayacak mekanlardan biri Mandalin. Mandalin’de olmak ve burada bu seyirciyle buluşmak, zannediyorum çok güzel olacak” dedi.
seyyal-taner-2KURTALAN EKSPRES İLE BİRLİKTE HAZIRLADIĞI ALBÜM GELİYOR… Natrexone order
Kurtalan Ekspres ile bir albüm hazırlığı içerisinde olduklarının da müjdesini veren Seyyal Taner, albümle ilgili ise şu bilgileri verdi: “Bize ait melodilerin olduğu, ama biraz daha evrensel bir albüm olmasını istiyoruz. Bugüne kadar yapılan folk-rock dediğimiz türün biraz daha evrensel biçimde olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zannediyorum iki veya üç tane parçayı yaza doğru hazırlamış olacağız. Ekim ayı gibi de albüm hazır olmuş olur” cheap Lasix Lasix no prescription
Kurtalan Ekspres’in bass gitaristi Ahmet Güvenç ise Bodrum’un kendileri için çok özel bir yer olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Her zaman olduğu gibi biz sık sık geliyoruz Bodrum’a. Bodrum’da olmak güzel tabi. Bu Seyyal Taner’le üçüncü konserimiz. Seneler önceden tanıdığımız bir dostumuzla aynı sahnede olmak çok heyecanlı olacak”
Yaklaşık bir buçuk saat süren konserde dinleyiciler Seyyal Taner ve Kurtalan Ekspres’in şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.