Bodrum Gündem

“BODRUM FARKI İLE SEZONU EKSİDE KAPATMAYACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”…

12.02.2016
0
A+
A-

order Lasix

besiad-kosgeb-manşetBESİAD (Bodrum Esnaf Sanayici Ve İş Adamları Derneği) tarafından geleneksel Perşembe toplantısı Bahçeşehir Koleji’nin konferans salonunda gerçekleşti. Toplantıda KOSGEB Muğla il Müdürü Gökhan Akalın ve Kobi Uzmanı Fahri Dağlar, BESİAD üyeleri ve STK temsilcilerine “KOSGEB Destekleri” hakkında bilgilendirmede bulundular.
Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem
BESİAD’ın haftalık toplantısına katılan KOSGEB Muğla İl Müdürü Gökhan Akaydın, KOSGEB destekleri, genel destek programı, iş birliği, güç birliği , Ar-Ge İnovasyon, Proje Destek Programı ve Girişimcilik Destek Programı hakkında genel bir bilgilendirme gerçekleştirdi.
Muğla’da KOSGEB kurulduğundan beri beş yıllık süreçte neler yaptıklarının kısa bir özetini veren il müdürü Gökhan Akaydın, Muğla genelinde şu ana kadar yaklaşık 320 firmanın KOSGEB desteği ile kurulmuş olduğunu söyledi. Akaydın söz konusu firmalar için yaklaşık On milyon lira üzerinde maddi kaynak aktarımı gerçekleştiğinin altını çizdi. İnteraktif şekilde ilerleyen toplantıda katılımcılardan en çok ‘girişimcilik desteğinden nasıl faydalanırız, ne kadar destek alabiliriz’ konularında sorular geldi.
BESİAD Başkanı Uğur İlhami Özden, İki hafta önce Eskiçeşme Otelde Kadın Komsiyonu tarafından derneğin kadın üyelerine yönelik gerçekleştirilen devlet ve diğer kurum destekleri ile ilgili toplantı sonrasında aynı konunun tekrar gündeme alınmasına yönelik ciddi bir talep geldiğini kaydetti. Özden “Eskiçeşme Otelde Muğla Üniversitesinden değerli hocalarımızın katılımı ile bir organizasyon gerçekleştirmiştik. Çok başarılı olmuştu. Orada sadece nerelerden nasıl destekler oluru göstermiştik. Üyelerimizden ve dışarıdan bu konuda çok ciddi bir talep geldi. Bunun bir ayağı olarak bu gün ki toplantıyı sadece üyelerimize değil, Bodrum’daki diğer Sivil Toplum örgütlerini de SMS ve duyuru yaptık. Sağ olsun KOSGEB il Müdürü Gökhan bey bizi kırmayarak davetimize icabet etti.”
“Bodrum Farkı İle Sezonu Ekside Kapatmayacağımızı Düşünüyorum”…
BESİAD Başkanı Uğur İlhami Özden konuşmasına şöyle devam etti “Biliyorsunuz ülkenin ekonomik durumu ortada zaten. İşletmelerin ciddi anlamda devlet desteğine ihtiyaçları var. Bu desteklerden nasıl faydalanılabilir, neler yapılabiliri direk birinci ağızdan Gökhan beyin sunumu ve uzman arkadaş Fahri beyle birlikte üyelerimize ve misafirlerimize dinleteceğiz. İnşallah buradaki bir çok üye ve misafirimizin bu bilgilerden faydalanmasına vesile olmuş olacağız. Bütün amacımız bu. “ dedi. Özden Türkiye’nin ekonomik ve siyasi koşullarını herkesin bildiğini, Güneydoğu’da sınırlarımızdaki iç karışıklık olayları turizmden beslenen bölgemizi çok olumsuz etkilediğini kaydettiği konuşmasında Bodrum’dan iyi bir sezon geçirmek için umudunu kaybetmediğinin altını çizdi. BESİAD Başkanı Uğur İlhami Özden “2016 turizm sezonunun ülkemiz ve bölgemiz için çok iyi geçmeyeceği ön görülmektedir. Ama ben Bodrum’da bir iş insanı olarak Bodrum turizminin Bodrum markası ile, Bodrum farkı ile sezonu ekside kapatmayacağını düşünüyorum. Buna inanıyorum. Sizlerin de buna inanmasını istiyorum.” dedi.
BESİAD Başkanı Uğur İlhami Özden, BESİAD Prestij Kart ile ilgili üyelerine bilgilendirmede bulundu. Özden “Üyelerimiz için BESİAD Prestij Kart çalışmamız vardı. Bugün Multinet’ten Tolga bey burada. Bu karta üyelerimizden beklenen talebin gelmediğini görüyoruz. Yanlış bir anlaşılma var bu kart ile ilgili. Biz bu karttan BESİAD olarak herhangi bir ücret almıyoruz. Sadece bu karta TAV Pasaport kartını ekletmek isteyen üyelerimiz TAV’da bin beş yüz lira olan söz konusu üyelik bedelini BESİAD ve Multinet’e özel bin yüz lira ödeyerek sahip olacaklar. Fakat TAV Pasaport Kart üyeliği istemeyen kurumlarımız BESİAD Prestij Kart’ı bedelsiz olarak temin edebilirler. “ dedi.

Clonidine Online get Naltrexone

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.