Bodrum Gündem

BODRUM İÇİN TAV VE THY İLE GÖRÜŞÜLDÜ…

BODRUM İÇİN TAV VE THY İLE GÖRÜŞÜLDÜ…
18.02.2016
0
A+
A-

Order Retin-A online buy brand Cialis online 93324c7a-355f-4dce-a187-0be9cb4ecc6b buy Premarin Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon, Boatshow için gittiği İstanbul’da, Bodrum’un yurt içi ve yurt dışında tanıtım faaliyetlerini geliştirmek ve Bodrum’a gelecek turist sayısını artırmak için Tepe Akfen Vie (TAV) ve Türk Hava Yolları (THY) yetkilileri ile görüşmeler yaptı.
Bodrum Gündem Haber 
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ ve BODTO Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Eyinç’ten oluşan Bodrum heyeti ilk olarak TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sani Şener ile makamında bir araya geldi. Bodrum’un yurtiçi ve yurt dışında en iyi şekilde tanıtımının yapılması için TAV Havalimanları İşletmeleri ile işbirliği içinde tanıtım faaliyetlerinin yürütülmesi ve ortak projeler üretilmesi, ziyarette konuşulan konular arasındaydı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, TAV ziyaretinin ardından ise beraberindeki heyet ile THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette yurt dışından Bodrum’a direkt uçuşların sağlanması, Bodrum’un THY’nin bulunduğu tüm mecralarda tanıtımının yapılması konuları görüşüldü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.