Bodrum Gündem

BODRUM’DA DENİZ KEYFİ BAŞLADI…

20.02.2016
0
A+
A-
bodrumda-şubat-ayında-deniz-keyfi-(8)
Gün içinde 23 dereceyi aşan hava sıcaklığı, haftasonunda Bodrum’u hareketlendirdi. Kimi vatandaşlar deniz sezonunu açarken, birçok Bodrumlu ise sahil kenarlarında dolaşarak güzel havanın tadını çıkardı. Cheap Sildenafil
Dapoxetine no prescription Bodrum Gündem Haber
Bodrum Kalesinin hemen yanında bulunan Mendirek kıyısında toplanan bir grup genç, deniz suyu sıcaklığının 16 derece ölçüldüğü Bodrum’da güzel havanın tadını çıkararak doyasıya eğlendi. Meraklı bakışlar altında saatlerce yüzen gençler, “Ağabey hava çok sıcak, Serinlemek için denize girdik.” dediler.
Cemre’nin havaya düştüğü bu ilk günde denize giren gençlerden Efekan Koşmaz, havanın çok sıcak olduğunu dile getirerek “Hava çok sıcak, serinlemek için biz de denize giriyoruz. Deniz biraz soğuk tabi. Ama arkadaşlarla güzel vakit geçiriyoruz” dedi.
Hafta sonunu geçirmek için Bodrum’u tercih eden vatandaşlar ise ilçeye kışlık kıyafetlerle geldiklerine pişman oldular. İzmir’den Bodrum’a gelen Nil Budak adlı yurttaş yakınlarıyla birlikte sahilde vakit geçirirken pişmanlığını  “Biz böyle olduğunu bilmiyorduk, kalın ceketlerle botlarla geldik. Eğer bilseydik, kısa kollularla gelirdik. Hava çok güzelmiş, böyle olduğunu tahmin etmiyorduk. Bodrum mis gibi, herkes Bodrum’a gelsin” sözleri ile ifade etti.
Kış günlerinin geride kaldığının ve baharın habercisi olarak kabul edilen Cemre, bugün havaya düştü. Cemre bu yıl, 27 Şubat günü suya, 7 Mart günü de toprağa düşecek.

get Valtrex

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.