Bodrum Gündem

TÜRKİYE STANDARTLARININ ÜSTÜNDE İŞLETMELER…

29.02.2016
0
A+
A-

cost of Strattera bodrum_belediyesi_kafeleri (15)

Bodrum Belediyesi Gıda şirketi tarafından işletilen restoran ve kafeler, gıda ve su güvenliği denetimlerinde önemli puanlar elde ederek bir kez daha güvenilirliğini kanıtladı.

Bodrum Gündem Haber

2015 sezonu Rentokil–Simply Safe Gıda ve Su Güvenliği Programı genel değerlendirmesi sonucunda Bodrum Belediye A.Ş. restoran ve kafeleri üst düzeyde güvenilirliğini ispatladı. Yapılan denetimler sonucunda restoran, kafe ve diğer işletmelerin genel değerlendirmesinde Türkiye geneli ortalaması 80 puan alırken, Bodrum bölgesi ise 83 puan alarak Türkiye ortalamasının üzerine çıktı. Bodrum Belediyesi Gıda AŞ. tesisleri ise ortalama 90 puanla üst sıralarda yer aldı. Gümbet Kafeterya, Mahfel Kafe & Plaj, Trafo Bodrum, Tepecik Kafe – Restaurant, Kumbahçe Kafeterya, ile Mendirek Kafe’nin katılmış olduğu değerlendirme sonuçlarında Gümbet Kafeterya 91 puanla en yüksek puanı aldı.

huseyin-yildizhan-bodrum_gıda_aş_genel_müdürBodrum Belediyesi Gıda AŞ. Genel Müdürü Hüseyin Yıldızhan her geçen gün kalite standardını daha yukarıya taşıdıklarını ifade ederek, Retin-A without prescription “Tüm tesislerimizde hijyen kurallarına uygun hareket ediyor ve bu standartlarda ürün kullanıyoruz. Personelimiz de bu konuda hassas, gerekli tüm eğitimlere katılarak denetimlerimizi aralıksız gerçekleştiriyoruz. Gıda ve su güvenilirliği açısından değerlendirmeler her ay kafelerimizde devam edecek.” buy misoprostol dedi.

Bodrum Belediyesi restoran ve kafelerin aldığı puanları inceleyerek değerlendiren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Değerlendirmeler sonucunda kafe ve restoranlarımızın üst düzeyde güvenilirliği olduğunu görme, beni bir kez daha gururlandırdı. Bu demektir ki biz hep daha iyiye yürümeye devam ederek kalite standartlarımızı daima yukarılarda tutuyoruz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.