Bodrum Gündem

Yaşasın ! Okuyorum, Yazıyorum…

10.01.2012
0
A+
A-

 Bodrum Güler&Mustafa Kızılağaç İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencileri okuma ve yazmayı öğrendikleri için sertifika aldılar.

 Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem order Topamax on line treat breast cancer buy Clonidine Online

 Okula başlayalı 3.5 ay olan Güler&Mustafa Kızılağaç İlköğretim Okulu1 A  sınıfı öğrencilerine  okuma yazmayı öğrendikleri için sınıf öğretmenleri Nurcan Durmuş  tarafından kurdele takılırken, okul müdür vekili  Hüseyin Taşkın?da miniklere Ben Okuyorum Belgesi verdi. 

Miniklerin bu kadar kısa zamanda okuma yazmayı öğrenmelerinin mutluluk verici olduğunu söyleyen veliler ?Bizim zamanımızda Nisan-Mayıs?tan önce okuma yazma öğrenilemezdi. Yeni yöntemlerden mi, yoksa yeni nesil çocukların daha zeki olmasından mı kaynaklı bilinmez ama, çok kısa bir sürede bu işin üstesinden geldiler. Onlarla gurur duyuyoruz? dediler.

 Hani Bizim Kurdelemiz?

Öğrenci anneleri, çocuklarla birlikte kendilerine de kurdele ve sertifika verilmesini istediler. Minikler kadar anneler de kurdele almayı hak ettiklerini söyleyip, sınıf öğretmeni Nurcan Durmuş?tan sertifika ve kurdele istediler.  Çocuklarının başında her biri bir öğretmen gibi saatlerce ders çalıştırdıklarını kaydeden veliler ? Nurcan öğretmenimizden biz de kurdele istiyoruz? dediler. Sınıf öğretmeni Nurcan Durmuş Annelerin bu taleplerini Mayıs ayında yapacakları Okuma Bayramında değerlendireceğini kaydetti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.