Bodrum Gündem

ULAŞTIRMA BAKAN YARDIMCISI COŞKUNYÜREK BODRUM’DA

ULAŞTIRMA BAKAN YARDIMCISI COŞKUNYÜREK BODRUM’DA
30.03.2016
0
A+
A-

akp coşkunyürek 1Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek Bodrum’a gelerek AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber

Muğla’da 2 gündür  incelemelerde bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek’in son durağı Bodrum oldu. AK Parti Bodrum İlçe teşkilatını ziyaret eden Coşkunyürek’e AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci eşlik etti. İlk olarak Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp’le görüşen Coşkunyürek, Bodrum’a yapılacak olan yeni projelerle ilgili bilgi aldı. Görüşmelerin ardından basın mensuplarıyla bir araya gelen Coşkunyürek şu sözlere yer verdi “Muğla ve çevre ilçelerde Karayolları’nın yapmış olduğu çalışmalarla ilgili detaylı incelemelerde bulunduk. Sadece bununla sınırlı değil tabi yeni limanlarla ilgili, yeni çalışmalarla ilgili  ilçe başkanımızın yapmış olduğu çalışmalar da var.  Hedefleri var. Bakanlığımızın da çalışmaları var.  Onları  yerinde görmek maksadıyla yapmış olduğumuz bir ziyaret bu. Ama çok detaylı bir şekilde karayollarının çalışmalarını da masaya yatırdık. Daha güzel bir Muğla oluşturma adına yapılan çalışmalar bunlar”dedi.

YENİ PROJELER YOLDA

AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ise ziyaretle ilgili şunları söyledi “Geçen ay içerisinde Ankara’ya İl başkanımız ve İlçe Başkanlarımızla gittiğimiz program dahilinde Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’a ulaştırmayla ilgili olan sorunlarımız hakkında bilgi vermiştik. Bende Bodrum İlçe Başkanı olarak Bodrum’da ön gördüğümüz birkaç projeyi kendisine sundum. Daha sonra sayın bakanımızın danışmaları bize dönüş yaptı ve Bodrum’da olmasını istediğimiz ileriye dönük projelerle ilgili bir çalışma başlatıldığı bilgisini verdi. Ulaştırma bakan yardımcımız Yüksel bey daha evvel Bodrum’a geldiğinde de görüşmüştük ve bu ileriye dönük projelerle ilgili kendisine bilgi vermiştim. Onlarda bize projeleri olgunlaştırma sözü verdiler. Burada önemli olan doğru projelerle gitmek. Bizde bunu yaptık ve olumlu karşılandı. Dolayısıyla ben yaptığımız bugün ki çalışmanın Bodrum açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda projelerin içeriğini Bodrum halkıyla paylaşacağım”dedi.

Ziyarette yer alan Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Kablı Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin  (UKOME) bazı uygulamaları nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını, büyükşehirden Bodrum’a gelen toplu taşıma araç sayısının fazla olduğu savunularak şoför esnafının sıkıntılarını dile getirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.