Bodrum Gündem

BODRUMSPOR’A VE BAŞKANA CEZA…

BODRUMSPOR’A VE BAŞKANA CEZA…
BODRUMSPOR OSMANGAZİ MAÇI
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)’nun bugün yapılan 74 sayılı toplantısında alınan karar doğrultusunda Bodrumspor Kulübüne ve Kulüp Başkanı Rıza Karakaya’ya ceza geldi. TFF açıklamasında; Bodrumspor Kulübü idarecisi Rıza Karakaya’nın, rakip takım masörüne yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren “21 gün Hak Mahrumiyeti” ve “5 bin TL para Cezası” ile cezalandırılmasına karar verildi.”
Bodrum Gündem Haber
Geçtiğimiz Pazar günü oynanan Bodrumspor-Kahramanmaraş maçı sonrası çıkan olaylar nedeniyle Bodrumspor Kulübü ve Başkanı gözlemcilerin raporları doğrultusunda PFDK’na sevk edilmişti.
rıza karakayaSpor Toto 3. Lig 2. Grubu 32. Haftasında oynanan ve 0-0 sona eren Bodrum Belediyesi Bodrumspor-Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçı ile ilgili olarak PFDK’na sevk edilen Bodrumspor Kulübü ve Kulüp Başkanı Rıza Karakaya hakkında verilen karar bugün açıkladı. Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre; “Bodrumspor Kulübünün, 27.03.2016 tarihinde oynanan Bodrumspor-Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Spor Toto 3. Lig 2. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren “5 bin TL para cezası” ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Bodrumspor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı “ihtar cezası” ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Bodrumspor Kulübü idarecisi Rıza Karakaya’nın, rakip takım masörüne yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren “21 gün Hak Mahrumiyeti” ve “5 bin TL para Cezası” ile cezalandırılmasına karar verildi.” ifadelerine yer verildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.