Bodrum Gündem

BÜYÜKŞEHİR BODRUM LİMANINI DA ALDI…

bodrum limanı muğla büyükşehire devir oldu (7)
Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Bodrum Limanının işletmesi Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi. Bodrum Belediyesinin önemli gelir kaynaklarından birisi olan Otogar’dan sonra, Liman da Muğla Büyükşehir’e devredildi.
Bodrum Gündem Haber
Büyükşehir yasasının ardından Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilmesi gerekirken yaklaşık 2 yıl boyunca Bodrum Belediyesi tarafından işletilmeye devam edilen Bodrum Merkezindeki Liman işletmesinin devri için son noktaya gelindiği öğrenildi.
Bodrum Kalesi önünden Tepecik Cami, Milta Marina sınırına kadar uzanan ve irili ufaklı yüzlerce teknenin bağlandığı Bodrum Liman İşletmesi için bir süredir Büyükşehir Belediyesi ile Bodrum Belediyesi arasında ikili görüşmelerin sürdüğü biliniyordu. Gelinen son noktada, önümüzdeki Perşembe gününden itibaren limanın Büyükşehir Belediyesine devredileceği ve gerekli bütün hazırlıkların tamamlanmak üzere olduğu bilgisine ulaşıldı.
Edinilen bilgilere göre, Yarımada genelindeki Bodrum Limanı dışında kalan küçük limanların ve balıkçı barınaklarının ise Bodrum Belediyesi işletmesinde kalmaya devam edeceği öğrenildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.