Bodrum Gündem

MUHTEŞEM PERFORMANS…

Bahçeşehir koleji Oliver Twist Müzikali (3)

Bodrum Bahçeşehir Okulları 5.sınıf öğrencilerinden oluşan Drama Kulübü, hazırladıkları Oliver Twist Müzikali’ni velilerine sergilediler. İzleyenler 5.sınıf öğrencilerinin muhteşem performansı izleyenleri adeta büyüledi.

Bodrum Gündem Haber

19.yüzyıl İngiltere’sinin toplumsal çatışmaları sırasında, yetimhanede büyümüş bir çocuğun hayat mücadelesini anlatan ve hayat ne kadar zor olursa olsun, hayata dört elle sarılarak aşılamayacak engel kalmayacağı mesajını veren Oliver Twist müzikali için ikinci dönem başından beri yoğun provalarla hazırlanan öğrenciler, tamamen İngilizce söz ve müziklerden oluşan gösterilerini, velileri ve öğretmenlerinin karşısında büyük bir başarıyla sergilediler.

Bahçeşehir koleji Oliver Twist Müzikali (6)Öğrencilerin kostümlerinden makyajlarına kadar titizlikle hazırlanan ve okulun facebook sayfasından canlı olarak ta yayınlandı. Oyun sonrasında ayakta alkışlanan ve böylece aylardır heyecanla yaptıkları çalışmaların karşılığını alan öğrenciler mutlulukla ve gururu aileleri ile paylaştılar.

Gösterinin sonunda, Okul Müdürü Barış Anıl muhteşem gösteriyi başarılı bir şekilde sahneleyen öğrencileri ve oyunda emeği geçen tüm öğretmenleri sahneye davet etti.

İzleyenler tarafından dakikalarca ayakta alkışlanan oyuncular ve öğretmenlerin mutluluğu da görülmeye değerdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.