Bodrum Gündem

BODRUM MİNİK ADA İÇİN AĞLIYOR…

BODRUM MİNİK ADA İÇİN AĞLIYOR…

ada-uz-vefat-etti-2

5 Haziran Pazar günü Bodrum Turgutreis Mahallesi Turgut Özal Caddesinde bulunan evlerinin önündeki yoldan karşıya geçerken, bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan 10 yaşındaki Ada Uz, 17 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Turgutreis’te evlerinin önündeki yoldan karşıya geçerken bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan Ada Uz 16 gün yaşam mücadelesi verdi. Ancak yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak yaşama veda etti.

1914644_128500797709_1746334_nBu sene İlkokul 4 sınıfı bitiren Ada Uz, önümüzdeki eğitim döneminde ortaokula başlayacaktı. Halkla İlişkiler Uzmanı annesi Oya Erol Uz ve İnşaat Mühendisi olan babası Ömer Uz çifti biricik evlatlarını kaybetmenin acısını yaşıyorlar. Uz ailesinin dostları da sosyal medya üzerinden üzüntülerini ve taziyelerini bildiren mesajlar ile ailenin acısına ortak oluyorlar.ada uz ve ömer uz

10 yaşında dikkatsiz bir sürücünün çarpması sonucu ağır yaralanan ve 17 gün sonra yaşama mücadelesini kaybeden Ada Uz’un cenazesi 23 Haziran Perşembe günü, Turgutreis Yalı Camiinde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılınarak Turgutreis’te toprağa verilecek.

Bodrum Gündem Gazetesi olarak merhum Ada Uz’a Allah’tan Rahmet, kederli ailesine, okul arkadaşlarına, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

ada-uz-vefat-etti-1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.