Bodrum Gündem

SESSİZCE ve KİMSEYİ İNCİTMEDEN DAĞITIYORLAR…

SESSİZCE ve KİMSEYİ İNCİTMEDEN DAĞITIYORLAR…

chp-bodrum-yardım-paketi

CHP Bodrum İlçe Başkanlığı her Ramazan’da olduğu gibi Bodrum’da ihtiyaç sahiplerine, içinde çeşitli gıda maddelerinin bulunduğu “Ramazan Kolilerinin” dağıtımına başladı. CHP’liler ihtiyaç sahiplerinin incinmemesi için, dağıtım sırasında çok hassas davranıyor.

Bodrum Gündem Haber

CHP Bodrum İlçe Örgütü yiyecek maddelerinden oluşan Ramazan Paketlerini, belirledikleri ihtiyaç sahiplerine tek tek ulaştırıyor. Başta CHP Bodrum Kadın Kolları ve Gençlik Kolları sıcağa rağmen yiyecek paketlerini yerlerine ulaştırmak için canla başla çalışıyorlar.

chp-bodrum-yardım-paketi-1CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, özellikle ihtiyaç sahiplerini incitmemeye gayret gösterdiklerini ifade ederek “Belediyemizin yapmış olduğu yardımlar dışında, ilçemizde tespit ettiğimiz ihtiyaç sahiplerine erişmeye çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik ve dayanışma ruhunun, sosyal demokrasinin gereği olarak bu yardımları yapıyoruz.” dedi.

Seymen, bu dağıtımda CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu ve yönetim kurulu, CHP Bodrum Gençlik Kollarına ve emek veren, katkı koyan CHP üyelerine teşekkür etti. Başkan Seymen; “Ramazan ayının memleketimizde barış, huzur, yardımlaşma ve dayanışmaya yol açmasını diliyorum” diyerek tüm yurttaşların ve Bodrumluların gelecek Ramazan Bayramını kutladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.