Bodrum Gündem

KÖŞE YAZARINA 3 GÜN MÜDDET…

GÜRSEL TEKİN (4)Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin bir köşe yazarının kendi ile FETÖ terör örgütü ile ilişkilendirmesi hakkında açıklama yaptı. Tekin, ithamlarda bulanan köşe yazarının 3 gün içerisinde belge getirmesi durumunda kendimi Taksim meydanında asacağını söyledi.

Bodrum Gündem Haber 

Bodrum CHP ilçe teşkilatına gelen CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin çıkan köşe yazısı hakkında açıklamalarda bulundu. FETÖ/PDY terör örgütüyle adının anılmasına sinirlenen Tekin, FETÖ ile kendinin veya ailesinden bir kişinin resminin ortaya çıkarsa kendini Taksim meydanında asacağını, eğer asmasa dünyanın en aşağılık insanı olduğunu söyledi.

Tekin 550 Milletvekilinin dokunulmazlığının kalkmasını da isteyerek şöyle konuştu, “Bu darbeden hemen sonra basın toplantısı, bir gazetede demecim var. Derhal hemen hızlı bir şekilde yapılması gereken, bu paralel yapının yani sizin desteğinizle oluşturmuş olduğunuz bu paralel yapıyı, paralel yapıyla hesaplaşmak istiyorsanız derhal siyasetten başlamamız lazım. 550 tane milletvekilinin hemen dokunulmazlığını kaldırın, milletvekilleri ve belediye başkanlarını sorgulamadan aşağıda garibanın çocuğu bankaya para yatırmış, efendim bir derneğe üye olmuş falan buradan başlarsanız bunu sulandırırsınız darbe ile de hesaplaşamazsınız. Derhal hemen gelin parlamentoyu işletelim 550 tane milletvekilinin dokunulmazlığını kaldıralım”ifadelerini kullandı.

“Doların İzini Takip Edin”…

Savcılara fikirde veren Tekin  “Savcılara da çağrıda bulunmak istiyorum. Eğer suçluyu bulmak istiyorsanız çok kolay bulursunuz. Paradan takip edeceksiniz, para. Dolara bakın suçluyu bulursunuz. Aksi takdirde, ihbar mektuplarıyla, 12 Eylül dönemindeki jurnalci ihbarcı mektuplarıyla siz bu işin içinden çıkamazsınız kardeşim. Çıkmanızda mümkün değildir. Hesaplaşmak istiyorsanız gelin böyle hesaplaşalım”dedi.

“Köşe Yazarına 3 Gün Müddet”…

Gürsel Tekin basın açıklamasında, bir gazetenin köşe yazısında kendisinin Pennsylvania’da terörist başı Fethullah Gülen’i ziyaret ettiğinin iddia edildiğini, bunun ispatlanması halinde kendisini Taksim Meydanı’nda asacağını aksi halde gazeteci hakkında yargı yoluna başvuracağını ifade etti. Tekin “ o köşe yazarı en kısa süre içerisinde köşesinde yazdığı bu güvenilir aşağılık CHP’li zaten o CHP’li değil başka bir şeydir. Bunu sütununuzda yazacaksınız. Size 3 gün süre bilgi kaynağınız kimse o aşağılık kimse bilmek istiyoruz. Bunu paylaşmasanız, yazmasanız bende yargıya gideceğim, orada anlatacağım çok şey var sende çok iyi biliyorsun. Benim Pennsylvania’da gidişimi bana sormadınız ama Türk Hava Yollarına sorsaydınız. Gürsel Tekin olarak üstüme alınmam mümkün değil. Akşam haberim oldu böyle bir yazıdan bende Tekin ailesine bakayım araştırayım dedim. 200’e yakın bir çekirdek aile var. Birinci dereceden akrabalarım. Tekin ailesine baktığımızda bir tek kişi bu çetelerle ilişkisi yok. Bir kere fıtratımız kabul etmez. Bizim tek cemaatimiz Atatürk’ün kurduğu 6 oklu Cumhuriyet Halk Partisidir. Gürsel Tekin değil ailemin içerisinde her hangi bir kişinin resmini paylaşın Taksim meydanında kendimi asmazsam dünyanın en aşağılık adamıyım.  ”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.