Bodrum Gündem

BODRUM LİONS; “KAN VERMEK BİR İNSANLIK GÖREVİDİR.”

bodrum lions kan vermek insanlık görevidir (8)

Bodrum Lions Külübü üyeleri çok önemli bir etkinliğe imza attı. Kızılay’a kan vererek farkındalık yaratmaya çalıştıklarına dikkat çeken Bodrum Lions Külübü başkanı Dursun Yiğit “Kan vermek bir insanlık görevidir.” dedi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem  

8 Ekim Dünya Lions Etkinlik Günü nedeni ile Bodrum Lions Külübü üyeleri Bodrum belediye meydanında kurulan Kızılay Kan Toplama İstasyonuna gelerek kan verdiler. Bodrum Lions üyeleri kan vermenin bir insanlık görevi olduğuna dikkat çektiler.

bodrum lions kan vermek insanlık görevidir (7)Bodrum Lions Külübü başkanı Dursun Yiğit kan vermenin bir insanlık görevi olduğunu anımsatarak şunları söyledi; “8 Ekim Dünya Lions Etkinlik günü olarak anılıyor. Bizler Bodrum AKUT ve Kızılay ile birlikte bir aktivitede bulunmayı planladık. Kızılay mobil bir kan toplama istasyonu gönderdi. Bizler şimdi onlar ile beraber yurttaşlarımızdan Kızılay’a kan vermeleri için talepte bulunacağız. AKUT ise depremin unutulmaması ve deprem gerçeğini anlatmak ve farkındalığını yaratmak amacı ile bir fotoğraf sergisi düzenlediler. Kendilerine de bu katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.”

22 üyesi olan Bodrum Lions Kulübünden etkinliğe katılan 12 Lion’da kan vererek Kızılay’a katkı sağlarken, Başkan Yiğit Bodrum Lions Kulübü olarak bu tür etkinliklerin sürdürüleceğini kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.