Bodrum Gündem

AK PARTİ İLÇE DANIŞMADA SERT SÖYLEMLER…

ak parti bodrum ilçe danışma (7)

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanlığı’nın yeni yönetimi, ilk “İlçe Danışma Kurulu” toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya, AK Parti Milletvekili Nihat Öztürk ve İlçe Başkanı Macit Gündoğdu’nun sözleri damgasını vurdu.

Bodrum Gündem Haber
Konacık Mahallesi Heredot Kültür Merkezinde gerçekleştirilen “İlçe Danışma Kurulu” toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Ardından divan heyetinin seçimi yapıldı. AK Parti Bodrum “İlçe Danışma Kurulu” toplantısına AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Macit Gündoğdu, AK Parti Bodrum İlçe Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda AK Partili katıldı.
Danışma kurulu toplantısında ilk konuşmayı ilçe başkanı Macit Gündoğdu yaptı. 15 Temmuz gecesinde sokağa çıkarak, darbeye karşı mücadele eden ve demokrasi nöbetlerinde görev yapan herkese teşekkür eden Gündoğdu “Bu demokrasi nöbetleri ve mücadeleler sayesinde, biz bugün burada ilçe başkanlığını devraldık, ilçe yönetimini kurduk ve Bodrum’da hizmet etmek için buradayız” dedi.
ak parti bodrum ilçe danışma (5)BU YEREL YÖNETİM BODRUM’A LAYIK DEĞİL…
2004-2009 yılları arasında da ilçe başkanlığı görevinde olduğunu hatırlatan Macit Gündoğdu, aradan geçen onca yıla rağmen Bodrum’un sorunlarının artarak devam ettiğini ve yerel yönetimin Bodrum’a layık olmadığını ifade ederek, “2009 yılında görevi bıraktığımda Bodrum’da trafik sorunu vardı, otogar merkezdeydi. 7 sene sonra bakıyorum yine aynı sorun var. 7 sene önce Bodrum Belediyesi’nin bütçe açığı vardı, bugün yine var. Bodrum ve Yalıkavak’ta imar sorunları vardı, bugün Bodrum’un her yerinde yine imar sorunu var. Çöp sorunu vardı, bugün de hala devam etmekte. Görevi bıraktığım yılda Bodrum’da ne eksikler varsa, bugün maalesef büyüyerek devam etmekte. Bu gösteriyor ki; Bodrum’daki yerel yönetim çalışmıyor, Bodrum’a layık olamıyor” dedi.
Ak Parti İlçe Başkanı Gündoğdu konuşmasının sonunda, seçilen yeni yönetim kadrosunu da partililere tanıttı. Toplantıda 15 Temmuz kahramanı Şehit Astsubay Ömer Halis Demir anısına hazırlanan video gösterimi de yapıldı.

ak parti bodrum ilçe danışma (2)HALKTAN KORKUYOR MUSUNUZ?

Daha sonra kürsüye gelen il başkanı Kadem Mete konuşmasında ana muhalefete yüklendi. Mete ise; “Adı cumhuriyet olan, sonrasında halk olan parti, siz halka gitmekten, cumhuriyeti uygulamaktan neden her zaman kaçarsınız. Yoksa siz bu halka güvenmiyor musunuz? Şimdi referandumda hayır oyu kullanacaksınız. Utanmadan yarın çıkacak diyeceksiniz ki; halka sormayalım. Niye ya. Sizi oraya gönderen halk değil mi? Onların verdikleri vergiyle maaşlarınızı almıyor musunuz? Siz nasıl halka sormaktan korkarsınız, cayarsınız. Sonra da bu meydanlarda çıkıp halkın yüzüne nasıl bakarsınız?” şeklinde konuştu.

ak parti bodrum ilçe danışma (9)BODRUM AK PARTİLİLERİN DAHA ÇOK ÇALIŞMASI GEREKİYOR…

İl Başkanı Mete’nin ardından mikrofona gelen Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ise konuşmasında şunları kaydetti: “Bodrum ilçe teşkilatımızın başarısı bizim başarımız anlamına gelmiyor. Bodrum hem turizmin hem de siyasetin başkenti. O yüzden Bodrum Ak Partililerin daha çok çalışması gerekiyor. Hem yeni teşkilatımıza görevlerinde başarılar diliyorum, hem de gelecek adına bize umut verdikleri için teşekkür ediyorum.” 
Cumhuriyetin 93’üncü yılının kutlandığını anımsatan Öztürk “Cumhuriyet kolay kazanılmadı. Zaman geldi şehit olduk, zaman geldi kanımızı döktük, ama vatanımızı kesinlikle düşmana teslim etmedik. Atamızla beraber 1923’te cumhuriyetimizi kurduk” dedi.

ak parti bodrum ilçe danışma (10)BAŞKAN GÜRÜN, NEDEN BİZİ YALNIZ BIRAKTI…

“15 Temmuz gecesi benim teşkilatım, Fethiye’den Bodrum’a kadar her kademesinin Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum” diyen Nihat Öztürk oldukça dikkat çeken şu sözleri kaydetti; “15 Temmuz gecesini yaşayan bir kardeşiniz olarak soruyorum; o gece benim Büyükşehir Belediye Başkanım beni niye yalnız bıraktı? 15 Temmuz gecesi CHP ve MHP’li milletvekillerim, neden bizi Marmaris’te yalnız bıraktıklarını sormak istiyorum. O gece FETÖ’cü hainlerin yapmak istediği tek şey millet egemenliğini ortadan kaldırmaktı. Milletin oylarıyla seçilmiş cumhurbaşkanımızı ya rehin almak, ya da ortadan kaldırmak için o geceyi düzenlediler. Neden cumhuriyete her platformda sahip çıktığını söyleyen, halkın iradesinden bahseden kardeşlerimiz bizi yalnız bıraktı?”
Konuşmaların ardından toplantı partililerin çeşitli değerlendirmeleriyle devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.