Bodrum Gündem

2019’DA BODRUM AK PARTİ’NİNDİR…

AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA 1

Bodrum’da, partisinin Kasım ayı ilçe danışma toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde belediyenin AK Parti’ye geçmesi gerektiğini ve bunu başaracak kadrolara sahip olduklarını belirtirken, “Bizi bundan sonra yıkarsa dedikodu fitne fesat yıkar, içimizdeki fitneciler yıkar, onlara fırsat vermeyin arkadaşlar” dedi.
Bodrum Gündem Haber
AK Parti Bodrum İlçe Danışma Kurulu Kasım ayı toplantısı Bodrum Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Yelda Erol Gökcan, Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, İl Başkanı Kadem Mete, İlçe Başkanı Macit Gündoğdu ve partililer katıldı.
Bodrum İlçe Başkanı Gündoğdu, Bodrum’un artık AK Partili bir Belediye Başkanı tarafından yönetilmesi gerektiğini ifade ederek, 2019 yerel seçimlerine bu inançla
hazırlandıklarını söyledi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ise, “İnanırsanız başarırsınız, inanmazsınız başaramazsınız. 1994 yılında İstanbul’u Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanacağına kim inanırdı. Biz inandık, beraber çalıştığı kadro inanmıştı. Bodrum’daki AK Parti’ye gönül vermiş kardeşlerimiz olarak yek vücut olursanız inanırsanız, 2019 yılında Bodrum AK Parti’nindir. İnanmış bir kadro bu işi çözer, söker ve alır” dedi.
AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA“BİZİ BUNDAN SONRA YIKARSA FİTNE FESAT YIKAR”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “Birbirimizi sevmek zorundayız. Birbirimizin hakkında fitne fesat oyunları yapmadan yolculuğunuzu yapmaya mecburuz. Yeteri kadar bizim düşmanımız var, kendi elimizle düşmanlıklar üretmeyelim. Aynı gemide yolculuk yapan insanların birisinin gemiyi delmesi ihaneti gibi, bir ihanet içinde oluruz. Bu gemiyi batırırsak, birlikte batarız. Biz birbirimize sahip çıkmak zorundayız. Duyduğunuz bir bilgiyi doğru mu yanlış mı demeden sokaklarda anlatan insanlar olamayız. Tam tersine konuşanların ağızlarını bantlamalıyız. Bizi bundan sonra yıkarsa dedikodu fitne fesat yıkar, içimizdeki fitneciler yıkar, onlara fırsat vermeyin arkadaşlar” diye konuştu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, toplantının ardından Bodrum’dan ayrılarak teşkilatlar ile görüşmelerini Milas’ta devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.