Bodrum Gündem

MACİT GÜNDOĞDU: BODRUMLU DENİZCİLERE KARADA ÖLÜM YOK…

MACİT GÜNDOĞDU: BODRUMLU DENİZCİLERE KARADA ÖLÜM YOK…

AK Parti Aralık Ayı İlçe Danışma Toplantı Haber MetniBodrum AK Parti İlçe Teşkilatı 2016 yılının son İlçe Danışma Toplantısını gerçekleştirdi.Toplantıda Bodrum İlçe Başkanı Macit Gündoğdu’nun yaptığı konuşmada verdiği mesajlar, yeni yılda Bodrum siyasetini hareketlendireceği yönündeydi.

Bodrum Gündem Haber 

Bodrum Ticaret Odası Toplantı Salonunda Pazar günü saat 15:00’de gerçekleşen toplantıya; Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Muğla İl Teşkilat Başkanı Şadi Pirci, İl Yönetim Kurulu Üyelerinden Hamza Akercan, Seyitnur Gün, Milas İlçe Başkanı Levent Akyer, Yatağan İlçe Başkanı Ali Tekin, Bodrum AK Parti Kurucu Başkanı Hasan Akçaalan, Eski Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül, Kadın Kolları Başkanı Fatoş Eraslan, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.

Oy birliği ile oluşan toplantının Divan başkanlığına Muğla İl Teşkilatının Kurucu Başkanı, Yavuz Ercan birlikte, Katip üyelikleri de Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Dağlı ile Kadın Kollarından Aylin Erkuş seçildi. Divan seçiminin ardından Saygı Duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı söylendi.

Danışma Toplantısında ilk sözü Bodrum İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sosyal İşler Sorumlusu Mustafa Uslu aldı. Uslu Vatandaşlarımızın sorunlarını konunun muhatabı olan kurumlarla  buluşturup çözüm üretilmesinde köprü görevini elimizden geldiği ölçüde başarıyla yapmaya çalışıyoruz. Yakacak, giyim, sağlık, eğitim konularının yanında özellikle yaşlılarımızın sağlık ve bakım konularıyla yakından ilgileniyoruz. Bu konuda tüm partili arkadaşlarımız ve kamu çalışanlarıyla birlikte ve uyum içerisinde çalışıyoruzdedi.

Yeniden yapılandırılan mahalle başkanlık çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra belirlenen başkanlarını sahneye çağıran ve tanıtan Bodrum Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Akbaba, “52 Mahallemizin Teşkilat Başkanlarıyla birlikte çok çalışarak Bodrum’da seçimi kazanacağız. Hedefimiz tüm Bodrum’a ulaşarak, dokunarak 2019 yılında Bodrum Belediyesini kazanmak. 15 Ekim’de layık görüldüğüm Teşkilat Başkan yardımcılığı görevimi tüm teşkilat üyelerimizle büyük bir uyum içinde yapıyorum. Büyük bir olasılıkla Nisan 2017 ayında yapılacak olan referanduma da hazırız ve üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapacağız” dedi

BODRUM’UN HER YERİ PROBLEM…

Bugün bizi bu salon almadı. Bodrum’da git gide büyüyen bir aileyiz. Göreve geldiğimiz günden itibaren yaptığımız bu 3. toplantıda bizlere bu manzarayı yaşatan herkese teşekkür ederim diyen AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Macit Gündoğdu; “Mahallelerimizde, teşkilatlarımızda ne kadar güçlü olursak, Bodrum’u yakalarız, kazanırız evelallah. Yaşadığımız bu zor süreçte komşularımda istenmeyen şeyler yaşanıyor. Onlarca şehit vermekteyiz. Şehitlerimize rahmet dilerken, terörü lanetliyorum. Bu zor süreçle birlikte bir yandan da Bodrum’un her yanından problem fışkırıyor. Arıtmalar çalışmıyor. Atık sularımız olduğu gibi dere ve denize deşarj ediliyor. Bodrum Belediyesi yapması gereken hizmetleri yerine getiremiyor. Bu başarısız belediyenin yapamadıklarını yapmak için Bodrum’a hizmeti getirmek için bu seçimi kazanmalıyız” dedi.

BODRUMLU DENİZCİLERE KARADA ÖLÜM YOK…

Bodrum’un yerel yönetimi taş üstüne taş koyamazken, biz her an yeni bir hizmet inşa ediyoruz diyen Gündoğdu; Geçen hafta Bodrum Devlet Hastanesi’nin hafriyatına başladık. Bir yandan da enerji hatlarımızı tüm mahallelerimizde yeraltına alıyoruz. Diğer bir yandan da yat imalatçılarımızla ilgili konuyu kökünden çözüyoruz. Yılların kangreni olan tersanelerimizin sağlıklı yapılanmalarını sağlayacak ‘Ören Yat İmalat ve Çekek Yeri’ projesini imzaladık. Artık denizcilerimize karada ölüm yok. Bu yeni yatırım Bodrum Denizciliğine ve turizmine milyonlarca Euro kazandıracak. Bu konuda destek veren İl Başkanlarımıza, İlçe başkanlarımıza, milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bodrum Belediyesinin gerçekleştiremediği hizmetlerin hesabını soracaklarını söyleyen Başkan Gündoğdu; hükümetimizin ve partimizin yaptığı hizmetleri de vatandaşlarımızla bir araya gelerek ve sık sık düzenleyeceğimiz basın toplantılarıyla dile getireceğiz dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.