Bodrum Gündem

BODRUM SMMMO DAYANIŞMA GECESİNDE BULUŞTU…

bodrum smmmo dayanışma yemeği 2017 (1)

Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından geleneksel dayanışma gecesi önceki akşam gerçekleştirildi, geceye katılım yoğun oldu. 

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Serbest Mali Müşavirler Odası Başkanı Barış Erdoğan’ın ev sahipliği yaptığı geceye TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Nalbantoğlu, Muğla Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, Muğla SMMM Oda Başkanı Mehmet Çomak, Fethiye Oda Başkanı Yaşar Bildirici, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan ile çok sayıda davetli katıldı.
bodrum smmmo dayanışma yemeği 2017 (13)Gecenin açılış konuşmasını yapan Bodrum Serbest Mali Müşavirler Odası Başkanı Barış Erdoğan, önceki gün vefat eden mali müşavir Tülay Güldamla’yı anarak başladığı konuşmasında “Mesleğimize ve Bodrumumuza sosyal hayatıyla, kişiliğiyle örnek olan ablamızı saygıyla sevgiyle anıyoruz. Onun aziz hatırası önünde saygıyla sevgiyle eğiliyoruz” dedi.

Toplum olarak çok zor günlerden geçildiğine dikkat çeken Erdoğan, “Ciddi sınavlar veriyoruz. Son günlerde ülkemizde pek çok terör eylemi yaşandı. Bu saldırılarda hayatını kaybeden aziz vatandaşlarımıza rahmet, geride kalan yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Sevgili meslektaşları bizler bugün burada birlik ve beraberliğin ne demek olduğunu canlı canlı yaşıyoruz. Bizler bu gün burada birlik beraberliğin ne kadar güzel bir şey olduğunu canlı canlı yaşıyoruz. Lütfen dönüp bir etrafınıza bakınız. Dostlarımız, yol arkadaşlarımız, muhasebe meslek camiası burada . Biz çok büyük ve geniş bir aileyiz. Zaten gücümüzü de buradan alıyoruz. Bizler bu birlikteliği hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz. Birlikteliğimizi pekiştirmek , ileride yapacağımız güzel çalışmalara motivasyon sağlamak amacı ile yapmış olduğumuz bu organizasyonda emeği geçen başta Sosyal ve Kültürel etkinlikler komisyonu olmak üzere tüm arkadaşlarıma sizler adına teşekkür ediyorum. şeklinde konuştu.

bodrum smmmo dayanışma yemeği 2017 (20)ÖRGÜTSEL DAYANIŞMAYA DİKKAT ÇEKTİ…
TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Nalbantoğlu ise meslek ve örgüt dayanışmasının önemine dikkat çekerek “Bugün gerçekten birlikte olmak, dayanışma içinde olmak çok büyük bir anlam taşıyor. Buna hepimizin tek tek çok ihtiyacı var. İşte bu ihtiyacın karşılığı, işte bu ihtiyacın gerekliliği olarak mesleki dayanışmamızı, örgütsel dayanışmamızı hep beraber hayata geçiriyor olmak çok değerli” dedi.
Konuşmalarının ardından Merhum Serbest Muhasebeci Mehmet Başpınar anısına düzenlenen “Muğla İlçeler Arası Futbol Turnuvası”nda Bodrum’u temsil eden muhasebecilere plaket ve madalya takdim edildi.
Stajlarını başarıyla tamamlayarak Serbest Mali Müşavirlik ruhsatı alma hakkının elde eden üç muhasebeciye de ruhsatlarının verilmesinin ardından, gece Esra ve Aykoç’un mükemmel sahne performansı ve popüler müzikler eşliğinde devam etti…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.