Bodrum Gündem

MHP KÜÇÜK SİYASETE ALET OLMADI…

MHP KÜÇÜK SİYASETE ALET OLMADI…
10.02.2017
0
A+
A-

mehmet korkmaz MHP Muğla İl Başkanı

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz MHP’nin 48.kuruluş yıldönümü nedeni ile bir açıklama yaptı. Korkmaz “MHP içinde Türk milleti olmayan hiçbir hareketi kabul etmeyecektir” dedi…

Bodrum Gündem Haber

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, partisinin kuruluş yıldönümü nedeni ile bir açıklama yaptı. Korkmaz açıklamasında “MHP, ülkemizin zor bir süreçten geçtiği içinde bulunduğumuz şu günlerde öncelikli mücadelemiz Türk milletinin geleceğinin korunmasıdır. Parti olarak milletimize bunun güvencesini veriyoruz. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü de bizim için her şeyin önünde gelir” dedi.
MHP’ye son yıllarda özellikle genç kuşakların ilgisinin arttığına da değinen Korkmaz milliyetçiliğin her kurumda olması gerektiğine de vurgu yaptı. Korkmaz “MHP’yi küçültmeye çalışanlar var, bunlar mayına basmaktadırlar” diye konuştu.
MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz açıklamasını şu ifadeler ile tamamladı; “Biz hedefleri büyük hevesleri küçük bir hareket olarak kalamayız. Partimiz bugüne kadar küçük siyasete alet olmamıştır, kirli siyasi hesapların da hep dışında kalmıştır. Bizim başkaları gibi devletle, cumhuriyetle, milletle, ortak değerlerle ve demokrasiyle hiç bir şekilde sorunumuz olmamıştır ve olmayacaktır. Bizi bilenler bilir, tanıyanlar tanır. Biz kendimiz için hiç bir şey dilemeyiz. Ancak millet konu olursa ihtiraslarımızın ve arzularımızın sınırı yoktur. MHP, içinde millet olmayan hiçbir hareketi de kabul etmez. MHP kucaklaşmanın adresidir. (Bu ülke ve bu bayrak benim) diyen herkesi kucaklarız. Alevi, Sünni ayırmayız. Köklere, kökenlere bölmeyiz. Biz herkesi Cenab-ı Allah’ın kutlu emaneti Türk milletinin öz evladı kabul ederiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.