Bodrum Gündem

TED KOLEJİ ÖĞRETMENLERİ NEFES ALDI…

Bodrum Nefes Atölyesi Nefes Koçu Burçin Özdemir TED Koleji öğretmenleri (3)

Bodrum Nefes Atölyesi Nefes Koçu Burçin Özdemir, Ted Koleji’nin davetlisi olarak öğretmenlere bir seminer verdi. Nefes Koçu Özdemir “Biz atölyelerimizde katılımcılarımıza, doğru nefes almayı ve nefes teknikleri ile zihinsel ve bedensel rahatsızlıklarından kurtulmayı öğretiyoruz.” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Nefes Koçu Burçin Özdemir, Ted Koleji öğretmenlerine, doğru nefes almanın önemini anlattı ve günlük hayatlarında kendilerini rahatlatacak nefes tekniklerinden örnekler gösterdi.

burçin-özdemir-SONBodrum Nefes Atölyesi olarak Bodrum, Eskişehir ve İstanbul’da nefes teknikleri atölyeleri düzenleyen Özdemir; “Özellikle gündelik hayatın koşuşturması içerisinde nefeslerimiz kısa ve sık alınan nefeslere dönüyor. Bu nefesler vücudumuzdaki oksijen oranını düşürüyor ve hücrelerimizin zarar görmesine sebep oluyor. Kanser dahil birçok hastalık yetersiz oksijen alımı sonucu ortaya çıkıyor. Biz atölyelerimizde katılımcılarımıza, doğru nefes almayı ve nefes teknikleri ile zihinsel ve bedensel rahatsızlıklarından kurtulmayı öğretiyoruz.” dedi.

Öğretmenlerin de katılımıyla keyifli bir sohbete dönüşen seminer, birlikte daha kapsamlı bir eğitim planlaması yapılması hedeflenerek sonlandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.