Bodrum Gündem

İNŞAATTAN BAŞKA SEÇENEKLERİ YOK…

İNŞAATTAN BAŞKA SEÇENEKLERİ YOK…
13.02.2017
0
A+
A-

mitso-inşaat-sektörü

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “İnsanlarımız, birikimlerini değerlendirmek için inşaattan başka bir seçenek bulamıyorlar…” derken, Çevre Mühendisi Gizem Kabaçam ise “Milas’ta inşaat sektörü ekonomik ortamdan farklı bir gelişme içinde…” değerlendirmesinde bulundu…

Bodrum Gündem Haber

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas’ta inşaat sektörünün oldukça canlı bir dönem yaşadığını kaydederek, insanların birikimlerini değerlendirmek için inşaat sektörüne yöneldiklerini kaydetti.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, MİTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, MİTSO Sayman Üye Koray Türkoğlu ve MİTSO Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu, Ahmet Taner Kışlalı Caddesinde yeni açılan Kabaçam Çevre Danışmanlık Hizmetleri, İnşaat, Mühendislik ve Ticaret Ltd. Şti’ni ziyaret ederek kutladılar ve başarılar dilediler.

milas-ticaret-odası-başkanı-reşit-özer-1MİLASLILARIN İNŞAATTAN BAŞKA SEÇENEKLERİ YOK…

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas’ta oldukça hareketli bir inşaat sektörü olduğunu belirterek “Milaslılar bir taraftan eskiyen evlerini yenilemek için talep yaratırken diğer taraftan da şehrimizin aldığı göç, Milas’ta inşaat sektörünü canlı tutuyor. Ayrıca insanlarımız, birikimlerini değerlendirmek için inşaattan başka bir seçenek bulamıyorlar. Bu da inşaat sektörünün canlılığını korumasını sağlıyor” dedi.

MİLAS’TA İNŞAAT CANLI KALACAK…

Çevre Mühendisi Gizem Kabaçam ise Milas’ta inşaat sektörünün ekonomik ortamdan farklı bir gelişme içinde olduğunu, çevre kavramının da giderek önem kazanmakta olduğunu belirterek “Günümüzde çevre kavramının dünyada ve ülkemizde giderek önem kazanmakta. Bu da yatırımlarla ilgili yasalara, yönetmeliklere yansımakta. Diğer sektörlere göre inşaat sektörü, ülkenin genel ekonomik ortamından farklı bir gelişme içinde. Bunda Milas’ın ekonomik olarak güçlü bir yapıya sahip olması, Milas’ta ürün çeşitliliğinin bol olması da etkili. Biz, Milas’ta inşaat sektörünün canlılığını koruyacağını düşünüyoruz…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.