Bodrum Gündem

“MİLAS’TA PASTANE / KAFETERYA SEKTÖRÜNDE GELİŞME VAR”

“MİLAS’TA PASTANE / KAFETERYA SEKTÖRÜNDE GELİŞME VAR”
13.02.2017
0
A+
A-

mitso başkanı reşit özer (1)

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, üyelerinin yeni işyerlerini ziyaret ederek kutlama ve başarılar dileme geleneği çerçevesinde Atatürk Bulvarında ikinci işyerini açan Beyza Pastanesini ziyaret etti…

Bodrum Gündem Haber

Beyza Pastanelerinin sahipleri Canan Zenger Yayla ile Mustafa Yayla’nın açtıkları yeni Beyza Pastanesinin konumu, mekanın iç mimarisi, dekorasyonu ve hizmet kalitesiyle kısa sürede kendisine sektörde ayrıcalıklı bir yer edindiğini belirten MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer “Üyelerimizin yeni işyerleri açması, bu işyerlerinin gerek işletmecilik anlayışı, gerek iç mimarisi ve dekorasyonu ile farklı bir mekan oluşturmaları, müşterilerini olduğu kadar biz oda yöneticilerini de fazlasıyla memnun ediyor. Biz her zaman üyelerimizin başarılı olmasını arzu ediyoruz…” diye konuştu.

İşletmenin sahibi ve yöneticileri olan Canan ve Mustafa Yayla, Milas’ta pastane ve kafeterya işletmeciliği sektörünün önünün açık olduğunu söylediler.

Atatürk Bulvarında yeni açtığı ikinci Beyza Pastanesini ziyaret eden MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile birlikte MİTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Sayman Üye Koray Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Hayati Çorbacı ve Genel Sekreter Kazım Sarıoğlu’da yer aldı.

mitso başkanı reşit özer (2)Beyza Pastaneleri sahipleri Canan Zenger Yayla ile Mustafa Yayla MİTSO yöneticilerinin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek “Biz Milas’ta bu sektörde hizmet kalitesiyle, iç mimarisiyle, dekorasyonu ile fark edilen bir işletmecilik yapmanın gayreti içindeyiz. Milas’ta son yıllarda bu sektörde bir hareketlenme var. Milas’ta pastane ve kafeterya sektörünün önü açık görünüyor. Milas’ın, böyle bir potansiyele sahip olduğunu görüyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.