Bodrum Gündem

Bodrum CHP’li Gençler, Kalemini Kırdı

25.01.2014
0
A+
A-

24 Ocak Uğur Mumcu’yu Anma, Adalet ve Demokrasi Haftası etkinlikleri kapsamında CHP Bodrum Gençlik Örgütü tarafından düzenlenen anma töreninde CHP’li gençler “Bir daha kalemler kırılmasın, bu son olsun” diyerek Uğur Mumcu afişlerinin önüne mum yakıp ve karanfil koyarken, kalem kırdılar.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-24 Ocak 2014

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Gençlik Örgütü Uğur Mumcu’nun failleri hala bulunamayan bir bomba ile katledilişinin yıldönümünde kalemlerini kırdılar.

IMG_9528Bodrum’da, ölümünün 21′inci yılında düzenlenen etkinlikte Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu kalem, karanfil ve mumlarla anıldı. CHP İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Muğla CHP Genölik Kolları Başkanı mahir Akgül, CHP Bodrum Gençlik Örgütü Başkanı Emrah kaplan, CHP’li Meclis üyeleri Cevat Soysal, Mehmet Özalın, Taner Uslu ve Bodrumlu yurttaşların katıldığı anma töreninde Uğur Mumcu anısına Selda Bağcan tarafından seslendirilen “Uğurlar Olsun” türküsü hep bir ağızdan söylendi.

HANİ NAMUS BORÇLARIYDI? treating male impotence

CHP Bodrum Gençlik Örgütü Sözcüsü Halil Kurusıkı tarafından okunan bildiride en çok dikkat çeken Xenical pills “Dönemin devlet büyüklerinin bu meseleyi aydınlatmaknamus borcumuzdur demesine karşın hala katilleri ve alçak tuzağın sahipleri ortada yoktur.” bölümü oldu.

“Gazetecilik görevini bütün kaideleri ile yerine getirdiği için halkının çıkarları söz konusu olduğunda, yabancı istihbarat servislerinin tehditlerine bile gülüp geçtiği için, her türlü baskıya, yıldırma hareketine karşı dim dik durduğu için katledilen Uğur Mumcu bütün Türkiye’nin gazetecisidir, Bütün Türkiye Uğur’dur.” Şeklinde devam eden bildiride misoprostol buy online “Bu gün Uğurumuzu sadece anmıyoruz, aynı zamanda O’nu arıyoruz” denildi.

IMG_9542GENÇLİK UĞUR’UN İZİNDEDİR…

Bodrum CHP Gençlik Örgütü bildirisinin son bölümünde “Bu gün burada özgürlük uğruna, insan hakları uğruna, daha ileri demokrasi uğruna, özgür basın uğruna, daha adil yargı uğruna, daha eşit kadın uğruna, çocuklarımız için daha berrak bir gelecek uğruna can veren bütün demokrasi şehitlerini Uğur’un adıyla anıyoruz” denilirken, hep bir ağızdan; “Kimse şüphe etmesin ve tersi için heveslenmesin ki; Gençlik sonsuza dek Uğur’un izindedir” mesajı verildi.

Bildirinin ardından Uğur Mumcunun bombalanan aracının ve fotoğrafının olduğu afişin önüne karanfiller konuldu, mumlar yakıldı. Gençler “Kırılan son kalem olsun” diyerek kalemlerini kırdı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.