Bodrum Gündem

SAĞLIK VAKFI, YENİ YÖNETİMİNİ SEÇTİ…

sağlık-vakfı-genel-kurul-manşetBodrum Sağlık Vakfı, hafta sonu gerçekleştiriği genel kurulunda yeni dönem yönetim kurulu üyelerini seçti.

Bodrum Gündem Haber 

Bodrum Sağlık Vakfı 9. Olağan Genel Kurul toplantısı, Vakfın Turgutreis ’te bulunan merkezinde yapıldı. Vakıf üyelerinin yoğun katılımının gözlendiği toplantı, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Silah arkadaşları, şehitlerimiz ve vefat eden Vakıf üyeleri için saygı duruşunun ardından, 8. Dönem Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı İbrahim Akkaya’nın açılış konuşması ile başladı. Akkaya, 21 yıl evvel kurulan Bodrum Sağlık Vakfının kurucu üyeleri, yöneticileri, hayırseverleri, gönüllüleri, destekçileri ve çalışanlarının sayesinde kaydettiği gelişmeyi özetleyip, emeği geçen herkese Yönetim Kurulu adına teşekkür etti. İbrahim Akkaya, bu toplantıda bir teşekkür ile ödeşmeye çalıştığımız bu gayretlerin bugün ülkemiz genelinde örnek gösterilen, Bodrum’un yüz akı ve Bodrum’a yakışan bir organizasyona dönüştüğünü ifade etti. 8. Dönem Başkanı Ahmet Biçer ve Yönetim Kurulu Üyelerinin değerli çalışmaları ile yapılan hizmetler ve bağışçılar hakkında Vakıf üyeleri bilgilendirildi. Daha sonra söz alan Vakıf Yönetim Kurulu üyeleri Can Pulak ve Vehbi Yazıcı yapılan çalışmalarda emeği geçenlere ve hayırseverlere teşekkür eden konuşmalar yaptılar.

Vakfın İşletmekte olduğu Begonvil Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin faaliyet raporunun okunmasının ardından Vakıf faaliyetlerini gösteren resim ve filim sunumu yapıldı. Vakfın Mali raporunun okunması, oylanması ve onanmasından sonra 9. Dönem Yönetim Kurulunun seçimine geçildi. Üyeler ve önceki dönem yöneticiler tarafında ittifakken aday gösterilen isimler oybirliği ile Bodrum Sağlık Vakfının 9. Dönem Yönetim kurulu üyeleri oldular. Buna göre;

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri;

  • İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Başkanı
  • Fatih Ekşi, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
  • Süleyman Vehbi Yazıcı, Yönetim Kurulu Üyesi
  • Atilla Serttaş, Yönetim Kurulu Üyesi
  • Uğur İlhami Özden, Yönetim Kurulu Üyesi

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri,

  • Ülker İnan,
  • İlknur Özer,
  • Hüseyin Boyacı,
  • Yılmaz Algül,
  • Engin Ali Kaplan,

Denetim Kurulu Üyeliklerine ise Aydın Yazıcı, Ayvaz Demircan ve Nejat Mutlu. Yedek üyeliklerine  ise Erol Şahin ve Mehmet Dinler seçildiler.

Yeni seçilen Yönetim Kurulu adına teşekkür konuşması yapan İbrahim Akkaya, “Bodrum Sağlık Vakfı ailesine katılanların bir daha ayrılamadıkları gibi dostlarını getirerek aileyi büyüttüklerini, kaldığımız yerden arkadaşlarımızın da yardımı ile yola devam edeceğiz” dedi.

Dilek ve temenni konuşmalarından sonra Genel Kurul son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.