Bodrum Gündem

DÜRÜSTLÜĞÜ İLE TANINAN İŞ ADAMI İZZET ETİ, SONSUZA UĞURLANDI…

izzet-eti-sonsuza-uğurlandı

Bodrum iş dünyasının dürüstlüğü ile tanıdığı iş insanı İzzet Eti çağımızın hastalığına yenik düşerek yaşamını yitirdi. İzzet Eti Ortakent Kerem Aydınlar Camiinde yapılan cenaze töreninin ardından ailesi ve dostları tarafından sonsuza uğurlandı.

Bodrum Gündem Haber/ FB

Bodrum’un sevilen iş insanı 1949 doğumlu İzzet Eti, bir süreden beri, çağımızın hastalığı kanser ile mücadele ediyordu.  Geçtiğimiz ay Bodrum Acıbadem Hastanesi Onkoloji servisi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Ancak İzzet Eti yapılan tüm müdahalelere karşın, Cuma sabahı yaşama veda etti.

Ailesi ve dostları son görevlerini yapmak üzere Ortakent Kerem Aydınlar Camiinin avlusunda bir araya geldiler. Hayat arkadaşı Merih Eti ve kızı Pınar Eti merhumun cenazesinin başında, taziyeleri kabul ettiler. Sancak ve Atlas isimlerinde iki de torunu olan Eti’nin cenazesine katılan dostları çiçek veya çelenk göndermek yerine, Bodrum Sağlık Vakfı, TEMA ve Türk Eğitim Vakfına bağışta bulundukları dikkat çekti.

izzet eti vefat etti (3)İzzet Eti’nin, 1982 yılında Bodrum’a geldiğini kaydeden iş ortağı Sinan Özer “İzzet kardeşim mükemmel bir insandı. 1982 yılında geldiği Bodrum’da bizimle birlikte Muhasebe Müdürü olarak çalışmaya başladık. Müthiş dürüst bir adamdı. Trilyonları emanet edin, bir kuruşuna dahi bir şey olmazdı. Güleryüzlü, dost canlısı bilge bir insandı. Çok yakın bir dostumu kaybettim. Çok üzüntülüyüm…” şeklinde konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı.

İkindi namazının ardından cenaze namazı kılınarak helallik alınan İzzet Eti, Ortakent mezarlığında toprağa verildi.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. mert soyler dedi ki:

    ALLAH RAHMET EYLESİN