Bodrum Gündem

FATİH URUNÇ SERGİSİ SANATSEVERLERİ BEKLİYOR…

fatih urunç (6)Genç yasta aramızdan ayrılan Bodrum sevdalısı sanatçı Fatih Urunç’un daha önce hiç sergilenmemiş eserleri, Bodrum Zeynep Sanat Galerisinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Bodrum Gündem Haber

42 yaşında iken yaşadığı kalp rahatsızlığının ardından aramızdan ayrılan ressam Fatih Urunç’un 60 a yakın resmi Bodrum’da bulunan Zeynep Sanat galerisinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Ankara’da doğan ve Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinde okuyan Fatih Urunç, kısa ömrüne  çok sayıda eser ve sergi sığdırdı. Yurt dışında da tanınan Urunç’un resimleri talep gören ressamlar arasında yer alıyor.

Fatih Urunç’un özgün stili ve komik çizgiye yaklaşan benzersiz tarzı, sergilenen 2009 yılına ait eserlerde de kendini gösteriyor.

Zeynep Sanat Galerisi yöneticisi Zeynep Çavuş, Urunç’un Bodrum geçmişi dolayısıyla resimlerinin bu sergide rayiç fiyatlarının az da olsa altında tutulduğunu bildirdi. Sergi 30 Nisan’a kadar gezilebilecek.

Zeynep Sanat Galerisi Cevat Şakir caddesinde, manavlar sokağından Sanayi Çarşısına çıkan Ali Baba sok. 31 / B.de yer alıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.