Bodrum Gündem

SADECE ÇOCUKLAR DEĞİL, BÜYÜKLER DE ÇOCUKLAR GİBİ ŞENDİ…

çydd bodrum şubesi 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayram (12)

Bodrum’da Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından 21. Çocuk Şenliği düzenlendi. Şenliğin ortasında kalan gelin ve damat, kendileri için çalınmaya başlanan oyun havaları karşısında ne yapacaklarını şaşırdı. Çocuklar ile birlikte büyüklerde adeta çocuklar gibi şendi…
Bodrum Gündem Haber
ÇYDD tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliğinde, Bodrum İskele Meydanı’nda kurulan büyük platform önünde halk oyunları gösterisi sergilendi. Çocukların, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikte gösterilerini yaptığı esnada oradan geçmekte olan gelin ve damat, bir anda kendilerini şenliğin ortasında buldu.
Evliliğe ilk adımlarını atan çift, onlarca çocuğu etraflarında görünce ne yapacaklarını şaşırdı. Çiçeği burnunda Servet Kalkanlı ve Burcu Kalkanlı çifti, çalan oyun havasıyla çocuklar ile birlikte oynamaya başladı. Çevredeki vatandaşlar ve çocuklar da gelinle damada eşlik etti. Kalkanlı çifti, meydandaki kalabalık tarafından alkışlarla uğurlandı.
ÇOK GÜZEL BİR SÜPRİZ OLDU…
Büyük bir şaşkınlık yaşayan Servet ve Burcu çifti, “Nikahtan sonra meydana inip bir şeyler içerek nikahımızı kutlayalım istemiştik. O sırada meydanda bir etkinlik varmış. Ne olduğunu anlamadan bir anda kendimizi meydanda oynarken bulduk. Bizim için de güzel bir sürpriz oldu. Meydana davet ettiler oynadık. Düğünü önceden yapmış gibi olduk. Çok eğlendik, çok mutlu olduk. Tanıdık tanımadık herkes eşlik etti. Bodrum’da yapılacak en güzel düğünlerden birisi gibi oldu. Nikahımızı kıydık düğünümüz ise 29 Nisan’da idi ama artık gerek kalmadı. Biz buradan direk balayına gidelim diyoruz…” dediler.
çydd bodrum şubesi 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayram (14)ÇOCUK ŞENLİĞİNDE DÜĞÜN HAVASI…
Bodrum Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Meral Saraçbaşı ise, şenlikte düğün yaptıklarını belirterek “Nikahlarında sonra iskele meydanına gezmeye gelmişler arkadaşlar. Birdenbire bizim etkinliğimize dahil oldular. İstedikleri parçayı çaldık ve oynadık. Çiftimizle birlikte herkes eğlendi…” şeklinde konuştu.

Her yıl ÇYDD tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliğinde büyükler de en az çocuklar kadar eğlendiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.