Bodrum Gündem

BODRUM’DAN EROL DOĞAN “ADALET YÜRÜYÜŞÜNDE” KALP SPAZMI GEÇİRDİ…

EROL-DOĞAN-KALP-KRİZİ-GEÇİRDİCHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı “Adalet Yürüyüşü’nün”  7. gününde Bodrum’da yürüyüşe destek vermek için Bolu’ya giden heyetin içinde olan Erol Doğan kalp spazmı geçirdi.

Bodrum Gündem Haber 

‘Adalet Yürüyüşü’ne Bodrum’dan katılan Erol Doğan akşam saatlerinde kalp spazmı geçirdi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Abant İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan 56 yaşındaki Erol Doğan’ın durumunun iyi olduğu bildirildi. Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ali Can Önal, Erol Doğan’ın akşam saatlerinde hastaneye getirildiğini söyledi. Doğan’ın hemen tedavi altına alınıp tetkikler yapıldığını belirten Onal, “Hasta göğüste  sıkışma ve kalp çarpıntısı şikayetiyle hastanemize geldi. Yapılan ilk tetkiklerde kalp krizi geçirdiğine yönelik bulguya rastlanmadı. Şu anda tedavisi devam ediyor. Bu akşam müşahade altında tutulduktan sonra yarın taburcu edilmesi planlanıyor” dedi.

Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan Erol Doğan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sosyal medya hesabından sevk edildiğini ve iyi olduğunu yazan Erol Doğan, arkadaşlarına “Yüreğim Sizinle” mesajı verdi.
Adalet Yürüyüşü’nün 7. ci gününde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Muğla Milletvekilleri Ömer Süha Aldan, Prof. Dr. Nurettin Demir ve Akın Üstündağ, İl Başkanı Mürsel Alban, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, İl Gençlik Kolları Başkanı Tufan Erkan Yakar, ilçe Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, Bodrum’dan bazı CHP’li Belediye Meclis üyeleri ve partililerin olduğu Muğla heyeti de Genel Başkan Kılıçdaroğlu önderliğinde yürüyüş kortejine eşlik etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.